Lifli sebzelerin, taptaze yeşilliklerin ve isteğe bağlı ızgaralı çeşitlerinin yer aldığı salatalarıyla Caréme Restaurant, misafirlerine geniş bir seçenek sunuyor. Mönüsünde ızgara hellim salata, ızgara dana biftek salatası, sezar salata ve nisuaz salatasıyla her damak tadına uygun alternatifler yer alıyor.
Anadolu lezzetleri mutfağı
Hilton İstanbul Bomonti içerisinde yer alan The Globe, nisan ayı itibarıyla sizleri birbirinden lezzetli yemekleri ve zengin mutfağıyla ünlü Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış yemeklerle buluşturuyor. “Anadolu Lezzetleri” farklı yörelerin mutfaklarından yemekleri aynı mönüde bir araya getirecek. Ordu yayla pancar turşusu, vişneli saroz yalancı yaprak sarma, Edirne ciğer tava, Ödemiş tulum peyniri ve lor peynirli kabak çiçeği dolması lezzetlerden birkaçı…
Mönüde değişiklik
Monochrome yemek yemeyi keyif haline getiren alternatifleri misafirlerle buluşturuyor. Asya usulü tavuk küpleri ve somon kek yenilenen mönünün öne çıkan lezzetleri arasında. Asya usulü tavuk küpleri, pane tavuğun sriaccha acı sos, bal ve misket limonu suyundan oluşan sosla lezzetlendirilmesiyle hazırlanıyor. Somon kek ise Meksika biberi reçeli, dereotlu mayonez sos ve lahana slaw salatasıyla servis ediliyor.
Chineze Pop-Up günleri başlıyor
Spago İstanbul hazırladığı mönüsüyle konuklarını her bir tabakla dünyanın farklı noktalarına götürüyor. Bu rotalara bir yenisini ekleyen Spago, bugünden başlayıp pazara kadar konuklarını Uzakdoğu’nun gizemli topraklarına götürmeye hazırlanıyor. Chinese Pop-Up günleriyle sizleri Çin mutfağına davet ediyor.