Ruhunu katmış

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Deniz Akkaya, giydiği her kıyafete ruh katıp güzelleştiren kadınlardan. Bu elbiseye de ruhunu katmış. Belde kemer ve kolda tüylerle süslenmiş elbiseyi başkası giyse faciayla karşılayabilirdik kesinlikle.

Çakma Barbie!

Gülşen bu şeker pembe tülden elbise ve saçlarla ne şeker kız Candy ne de Barbie olur. Barbie’nin en kötü taklit bebek maketleri gibi… Acil özüne dönmeli. Büyük hayal kırıklığı yaşattı ilk defa. Nerede o tarz sahibi Gülşen? 

Rüküşlükte birinci 

Hadise, tam düzeldi düzelecek diyoruz olmuyor. O her yeri siyah üzerine gold yaprak desenli pul payet şortlu tulum yetmemiş, beline gold kemer takmış, o da yetmemiş üzerine uzun siyah her yeri pul payet uzun ceketi giymiş. Yani takmış takıştırmış. 

Zümrüt gibi 

İdil Fırat, kadifeli zümrüt yeşili tulumu, belindeki siyah taş tokalı kemerle öyle güzel kombinlemiş ki, tam bir esmer güzeli olmuş. Bir tek ayakkabılar yakışmamış. Ama onu da görmezden gelebiliriz.

Hem karanlık hem vasat 

Hazal Filiz Küçükköse, geceliği üzerine geçirip sokağa çıkmış gibi. O ince ip askılı bluz pijama üstüne etek giyince stilinin gecelikten farkı kalmamış. Yani siyah giyince ille de şık olunmuyor. 

Kırmızı halıya ayıp olmuş 

Ayşe Tolga, kırmızı- siyah klasik uyumu dışında eteğin yerleri süpürmesiyle kırmızı halıdan artan kumaş fazlalığını değerlendirmiş gibi adeta. Gömlek güzel de, etek ne modeli ne de duruşuyla üzerine olmamış.

GECEDE SMOKiN ŞIKLIĞI 

Men of the Year 2017 GQ gecesinde hanımlar hayal kırıklığı yaşattı ama erkeklerin stilleri ve smokin içindeki görüntüleri çok stil ve şıktı. Erkeklerin en özel gün ve davetlerde vazgeçilmezi ve şıklık yarışında en ideal tercihlerden biri kuşkusuz smokindir. Bu yılda erkek ünlülerimiz smokinde siyahın dışına çıkmadılar. Burak Özçivit, Burak Deniz, Mert Fırat ve Ozan Güven kırmızı halıda bakışları üzerine çekmeyi başardı. Ozan Güven’in bordo papyon ve yaka mendili dikkat çekici, Mert Fırat’ın lacivert- siyah şıklığı da ayrı hoştu. Mabel Matiz smokin giymemesine rağmen takımı çok şıktı. Ve MFÖ yine en şık ve karizma üçlüydü.