Rafet El Roman Mecnun oldu

Kaç haftadır istisnasız Rafet El Roman’ın yeni albümü “Mecnun” u dinliyorum.

Tüm şarkılar dilime yapıştığına göre artık gönül rahatlığıyla yazabilirim. Çok albüm üzerine bir şeyler yazmadığımı bilirsiniz. Ama bu albümü yazmadan da yapamazdım.  Rafet El Roman resmen mecnun olmuş diyebilirim sözleri yazarken ve bestelerken. Her şarkı sözü beni başka hikâyelere sürükledi. Belki de en çok bundan etkilendim.  Almanya’da bitirilen yeni albüm tam üç yıl aradan sonra piyasaya çıktı. Bu ciddi bir süre.  Sürenin uzun ya da kısa olması önemli değil, nitelikli olması önemli derler işte tam da bu noktaya dikkat çekmek istiyorum. Sene de bir albüm çıkarılacak bir kaide yok yeter ki dinlerken gerçekten zevk alalım. Bilmem anlatabildim mi? Suç Bende Mi? Klip çalışmasından sonra öğrendim ki yakın bir zamanda benim de favorilerim arasında olan “Kurşun” şarkısına klip çekilecekmiş. O zaman Rafet El Roman’ın da dediği gibi güzel bir şarkıyı kimse duymazdan gelemez diyelim.

DEDİKODU KAZANINI KAYNATTIK

Bu hafta bir ilke imza attık sevgili partnerim Haluk Kesim ile birlikte. Biliyorsunuz çok kısa zaman önce Alem FM’de magazin programı yapmaya başladık. İşte bu hafta bomba gibi bir olay yaşadık.  Medyum Mehmet’e ünlüler dünyasında olan biteni sorduk.  Öyle şeyler söyledi ki ben çok etkilendim.  O yüzden sevgili okurlarım canlarım sizinle paylaşmak istedim. Ama şimdiden bunu söylemek isterim ki bir şeyi çok istiyorsanız olması için sadece kalbinizdeki iyi enerjiyi açığa çıkarın. İyiler her zaman kazanır. Bunu da bir not edelim. Medyum Mehmet’e gelince söyledikleri gerçek olursa ortalık fena halde karışacak diye düşünüyorum. Dediğine göre yakın zamanda hamile olduğunu öğrendiğimiz Gülşen’in müzikal anlamda bize büyük bir sürprizi olacağı. Bitmedi, Geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren Kenan İmirzalioğlu ve Sinem Kobal evliliği ile ilgili olarak da medyum Mehmet’in söyleyecekleri var. Sinem ve Kenan ‘ın ilişkileri doludizgin devam edecek. Ufukta ayrılık olmadığının da bizzat altını çizelim. Bülent Ersoy ile ilgili söyledikleri de çok dikkatimi çekti. Sağlık durumuyla ilgili ciddi sıkıntılar oluşabilirmiş.  Eee sen sormadın mı diye merak ediyorsunuz biliyorum. Evet, sordum tabiî ki ufukta aşk varmış hadi bakalım o zaman ne diyelim. Bekleyelim görelim.

BÜLENT EMRAHPARLAK’TAN MÜJDE

Sevgili Bülent Parlak şu sıralar baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Valla hiç evlenmez dediklerimden biriydi. Şimdi kız babası oldu. Hoş geldin Lisa bebek. Kız babası olduğu içinde ayrıca çok mutlu kızlar babaya düşkün olur diye övünüp duruyor.  Geçen gün konuşurken müjdeyi verdi yeni sezonda Uğur Yücel ile bir dizi projesine başlıyorlarmış.  Detayları yakında paylaşacağım. Bu arada Yılmaz Erdoğan imzalı, üç yıl boyunca kapalı gişe oynanan tiyatro oyunu “Haybeden Gerçeküstü Aşk” beyazperdeye uyarlanıyor. Başrollerinde Bülent Parlak ile birlikte, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu,  Büşra Pekin, Aylin Kontente, Serkan Keskin rol alıyor. Köyceğiz’de şu anda çekimleri yapılan BKM yapımı film Şubat 2017’de seyirciyle buluşacak.