Pınar’ın cool kombini

PINAR ALTUĞ ATACAN

Bir süredir ekranlardan uzak duran sunucu- oyuncu Pınar Altuğ Atacan, katıldığı bir davette şıklığıyla göz doldurdu. 42 yaşında olmasına rağmen formundan bir şey kaybetmeyen Altuğ, düzgün fiziğiyle görenlerin bir kez daha bakmasını sağladı. Mini kot eteği ve beyaz gömlek kombinini kovboy ayakkabılarıyla tamamlayan ünlü isim, eski mesleği mankenlikten kalan tüyoları pozlarına yansıttı. 

ZEYNEP DEMİREL

Sade güzellik

Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Mutlu evliliklerinden Yade isminde kızı bulunan Demirel, Akmerkez’de alışveriş yaptı. 3 aylık hamile olduğunu açıklayan Zeynep Hanım, sade giyim tarzıyla dikkat çekti. 

KAYA ÇİLİNGİROĞLU- HÜLYA AVŞAR

Bu anı kaçırmayın

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra ve Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya ile İstinye Park Alışveriş Merkezi’ndeydi. Avşar kızı “Kolay kolay dördümüzü bir arada bulamazsınız, kaçırmayın” diyerek mutluluk pozları verdi. Sanatçı günün özetini ise “Çocuklar olduğu zamanbir araya gelerek yemek yiyoruz” sözleriyle ifade etti. 

LİDER ŞAHİN- İREM DERİCİ

Şükür kavuşturana 

İrem Derici ile Lider Şahin aşkı, tam gaz devam ediyor. Nişantaşı Citys’de objektiflere yansıyan ikilinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Yaklaşık iki saat boyunca alışveriş yapan çift el ele göze göze bir an olsun ayrılmadı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen İrem Derici, paylaştığı özlem videosundan sonra, ‘Sonunda kavuştuk, mutluyum’ dedi.

HAZAL KAYA

Televizyonu özledim

Shameless’ın Türkiye uyarlaması olan ‘Utanmazlar’ dizisiyle ekranlara geri döneceği konuşulan Hazal Kaya, Zorlu’da objektiflere takıldı. Mağazaları gezerek alışveriş yapan ünlü oyuncu, yeni projesi hakkında “Ekranı ben de özledim. Şu an diziyle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Netleşince haberiniz olur” şeklinde konuştu.