Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiası... Davanın seyrini değiştirecek rapor: Hafif bir yaralanma değil

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla, 13 yıl hapsi istenen Ozan Güven'in yargılanmasına devam edildi. Adli Tıp raporunda, olaya bağlı yaygın yumuşak doku lezyonları oluşan Bulutsuz'da, psikolojik anksiyete bozukluğu geliştiği de belirtildi.

NESLİHAN KESKİN

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla, 13 yıl 6 aya kadar hapsi talep edilen oyuncu Ozan Güven'in yargılandığı davada Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı.

Bulutsuz'da, olaya bağlı yaygın yumuşak doku lezyonları oluştuğu ve psikolojisinde de anksiyete bozukluğu geliştiği ifade edilen raporda, kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı ancak yaralanmanın basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde, hafif nitelikte sayılmaması gerektiği bildirildi.

Ayrıca Bulutsuz'un vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı, yüzündeki yara izlerinin sabit iz niteliğinde olmadığı yer aldı.

Deniz Bulutsuz'un vücudundaki morlukları dava dosyasında yer aldı.

4 HAZİRAN'A ERTELENDİ

İstanbul 58. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada Bulutsuz'un avukatı, söz konusu raporun iddianamede tanımlanan eylemleri 'kasten yaralama' açısından teyit etiğini söyledi ve dosyanın mütalaasının hazırlanması için cumhuriyet savcısına gönderilmesini talep etti. Güven'in avukatı ise raporu ayrıntılı inceleyebilmek için mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, Adli Tıp Kurumu raporuna karşı taraflara beyanda bulunabilmeleri için süre verilmesine hükmederek duruşmayı 4 Haziran'a erteledi.

FOTOĞRAFLARI YAYINLAMIŞTI

Deniz Bulutsuz, 2020 yılında eski sevgilisi Ozan Güven'in evinde şiddet gördüğünü söyleyerek vücudundaki darp izlerini yayınlamıştı. Bulutsuz, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Güven tarafından kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım" diyerek konuyu mahkemeye taşımıştı.