Steam cadılar bayramı (Halloween) indirimleri başlıyor! Oyun severlere müjde!

Milyonlarca oyuncunun beklediği Steam cadılar bayramı indirimleri için tarih belli oldu. Her yıl yapılan Steam Halloween indirimleri kapsamında birbirinden farklı ve popüler oyunlar uygun fiyata kullanıcılara sunuluyor. Dünya çapında ve ülkemizde yakından takip edilen kampanya büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Steam cadılar bayramı indirimleri ne zaman başlıyor?

Oyun severlerin merakla beklediği Steam Halloween indirimleri için tarih açıklandı. Valve tarafından geliştirilen dijital oyun dağıtım platformu Steam cadılar bayramı ile milyonlarca oyuncuya büyük indirimler sunacak. Kampanya ile birçok popüler yapım oldukça uygun fiyata satılacak. İşte Steam cadılar bayramı indirimleri için açıklanan tarih...

STEAM CADILAR BAYRAMI (HALLOWEEN) İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Steam cadılar bayramı indirimleri için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bu yıl cadılar bayramı indirimleri 25 Ekim Salı günü saat 20.00'de başlayacak. İndirimler 1 Kasım Salı günü saat 20.00'ye kadar devam edecek.

STEAM ÇIĞLIK FESTİVALİ (CADILAR BAYRAMI) DUYURUSU

Steam topluluk sayfasından cadılar bayramı etkinliği ile ilgili duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Steam Çığlık Festivali 25 Ekim TSİ 20:00'de başlayacak ve 1 Kasım'da yine aynı saatte sona erecek. Kostümlerimizi giyip geceleri ürkütücü sesler çıkaran hayaletleri ve hortlakları kutladığımız Steam Çığlık Festivali'nde bize katılın! Yaklaşan ve çıkmış oyunların indirimde olacağı ve oyunların Cadılar Bayramı temalı etkinlikleriyle katılacağı bu festivalde Cadılar Bayramı ruhuna uygun oyunlar ve oyun içi etkinlikler yer alacak.

Bu etkinliğe uygunluk kriterleri ve kayıt süreciyle ilgili tüm ayrıntılar için (hem oyunlar hem de oyun içi etkinlikler için) lütfen Steam Çığlık Festivali belgelendirmesini okuyun.