Ölümlü Dünya'da beklenmedik ayrılık! Ünlü oyuncu serinin devamında yok

Ali Atay'ın merakla beklenen yeni filmi Ölümlü Dünya 2'de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Ölümlü Dünya'nın ilk filminde Sevil yenge rolüyle yer alan Meltem Kaptan, yeni filmde rol almayacak. Meltem Kaptan Türkiye'de ilk kez projedeki Sevil yenge rolüyle tanınmıştı.

Ölümlü Dünya filmi ilk kez 2018 yılında beyaz perdede seyircisiyle buluşmuştu. Ali Atay'ın hem yönetmen hem de senarist koltuğunda oturduğu filmde pek çok isim rol almıştı. Filmde ekibin tek kadın üyesi olan Sevil yenge rolünü ise Meltem Kaptan oynamıştı. Meltem Kaptan Ölümlü Dünya filmi ile kariyerinde ilk kez bir Türk yapımında rol almıştı.

ALMANYA'NIN SEVİLEN KOMEDYENİ MELTEM KAPTAN

Almanya'da yaşayan ve ülkede tanınan bir komedyen olan Meltem Kaptan, Türkiye'de Ölümlü Dünya filmiyle tanınmış daha sonra hiçbir projede rol almamıştı.

Ölümlü Dünya filminin merakla beklenen ikinci filmi yakın zaman sonra beyaz perdede yer alacak ancak bu sefer hikayede Sevil yenge karakteri olmayacak. Filmde neden böyle bir değişikliğe gidildiği, ünlü komedyenin neden projede olmadığıysa bilinmiyor.

'İyi ki estetik yaptırmış' dedirten 10 ünlü isim

Hayatından kimler gelmiş kimler geçmiş... İşte Berrak Tüzünataç'ın eski sevgilileri