Oğullarıyla eğlenceli bir gün

Sunucu ve model Çağla Şıkel, çocuklarıyla vakit geçirmekten büyük bir keyif alıyor.

ÇAĞLA ŞIKEL- Uzay Altuğ- Kuzey Altuğ 

Sabah kuşağı programı olan ‘Her Şey Dahil’de izleyici karşısına çıkan Şıkel, yayın sonrası soluğu oğulları Uzay ve Kuzey’in yanında alıyor. Zorlu Alışveriş Merkezi’nde rastladığımız Şıkel, çocuklarıyla hem alışveriş yaptı hem de oyun bölümünde geçmişe yolculuk yaptı. 

RAMON MOTTA- NAINA MOTTA

Ayakkabı hediyesi

Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta, eşi Naiana Motta ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. İzin gününde mağazaları dolaşıp bolca alışveriş yapan Ramon Motta, Beymen’e uğrayarak eşine ayakkabı aldı. Çift, giyim tarzlarıyla ilgi odağı oldu. 

İDO TATLISES 

Sonbahar tarzı  

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Teknoloji mağazalarında fotoğraf makineleri hakkında bilgi alan İdo, hobi olarak doğa ve manzara fotoğrafları çekmeyi sevdiğini söyledi. Tüm mağazaları dolaşıp alışveriş yapan İdo, sonbahar tarzıyla da dikkat çekti.

ECE ERKEN 

Eymen’le alışveriş  

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen Uçar’la Akmerkez’deydi. Sunucu, artık iyice yürümeye başlayan oğluyla çocuk mağazalarından sonbahar alışverişi yapmaya geldiklerini söyledi. Oldukça hareketli bir çocuk olan Eymen, annesinin kucağında fotoğrafı çekilince annesinin kucağından inerek yürümeye ve koşmaya başladı. 

CANSU DERE 

Dizi için gelen tepkilerden memnun

Bölüm başı 70 bin TL alarak Türkiye’nin en çok kazanan kadın oyuncuları arasında yer alan Cansu Dere, Zorlu’da alışveriş yaptı. ‘Annem’ dizisiyle ara verdiği setlere hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan oyuncu, ekranda dönen fragmanın kısa sürede beğeni topladığını söyledi.