Oğlunu şimdiden özlüyor

Cemiyet hayatının tanınmış genç simalarından Burcu Erçil’Akmerkez’de objektiflere takıldı.

BURCU ERÇİL 

Burcu Hanım, oğlu Can’ın Londra’da yaz okuluna gideceği için okulda ihtiyacı olacak birkaç eksiği almaya geldiğini belirtti. Oğlundan ayrı kalacak olmanın özlemini şimdiden yaşamaya başladığını belirten Erçil, alışveriş sonrası evinin yolunu tuttu. 

BURAK KUT- ADEN KUT 

Eğlence zamanı 
Burak Kut, 5 yaşındaki kızı Aden ile birlikte alışveriş turundaydı. Kızıyla vakit gerçirmekten keyif alan popçu, Akmerkez’de gün boyu mağazaları gezdi. Alışveriş sonrası oyun katına çıkan baba- kız, burada eğlence dolu anlar yaşadı. Çıkışta objektiflere yansıyan Burak Kut, rahat giyim tarzıyla dikkat çekti.  

BETÜL DEMİR 

Tatile vakit yok
‘Aslan Payı’ isimli single çalışmasıyla beğeni toplayan Betül Demir, Akasya’da objektiflere yansıdı. Bir süre önce açtığı stüdyosu yüzünden tatile fırsat bulamadığını belirten Demir, “Bugün bir parça fırsat bulup Avm’ye gelebildim. Hem yorumcu hem patron olunca kendime vakit ayırmaya zaman kalmadı. Fırsat bulabilirsem eylül gibi tatile çıkmak istiyorum” dedi.

YASEMİN ERGENE ÖZİLHAN
Patron teftişte 

İşadamı İzzet Özilhan’ın güzel eşi Yasemin Ergene Özilhan, Çeşme tatilinden döndü. Tatil sonrası işlerinin başına dönen Yasemin Hanım’ın ilk işi Nişantaşı’ndaki kafesini teftiş etmek oldu. Atiye Sokak’taki Chimp & Zee adlı mekâna gelen Özilhan, çalışanlardan son durum hakkında bilgi aldı. 20 dakika işletmede kalan Özilhan, çıkışta ise objektiflere böyle yansıdı. 


KAYA ÇİLİNGİROĞLU
ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU 

Baba-kız mutluluğu 
Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar evliliğinden olan kızları Zehra Çilingiroğlu ile birlikte İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde karşımıza çıktı. AVM’de kısa bir tur atan baba-kız daha sonra bir mekânda baş başa yemek yiyerek günün tadını çıkardı. Günün sonunda objektiflerimize mutluluk pozları veren ikili araçlarına binip hızla oradan uzaklaştı.