Dünyada yalnızca Karadeniz’de çıkan ve balıkların assolisti olarak bilinen Kalkan balığı, restoranda odun ateşinde pişiriliyor. Eşsiz, Adalar manzarası ve bir Ege klasiğini andıran dekorasyonuyla misafirlerine keyifli anlar yaşatan mekân aynı zamanda tatlılarını, ekmek çeşitlerini de yine bu tandırda pişirerek misafirlerine servis ediyor. Mevsimin her balığını taze olarak servis etmeyi ilke edinen işletme, çocuklar içinde özel mönüsü ve çocuk kulübü etkinlikleriyle de ailelere güvenli bir ortam sunuyor.
Butik eğlence lezzeti
Dekorasyonuyla Londra’dan ödülle dönen Baylo, misafirlerine dünya mutfağının lezzetlerini sunuyor. Dünya lezzetlerini Türk tatlarıyla harmanlayan mekânda özellikle Fransız mutfağının klasiklerinden hollandaise soslu kuşkonmazı taratorla ikram ediliyor. Mekânda aynı zamanda perşembe, cuma ve cumartesi geceleri DJ’ler müzikleriyle konukları eğlendiriyor.
Yenilenen dekorasyonuyla yeni tatlar!
Boğaz’ın incisi Lacivert, geçirdiği renovasyon sürecinin ardından çok daha şık ve konforlu bir ortamda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Dekorasyonu tamamen yenilenen mekânın mönüsüne de yeni lezzetler katıldı. Hüseyin Ceylan şefliğinde hazırlanan mönüde karabiga karidesi taze dereotlu Bayrampaşa enginar salatasıyla servis edilirken, Galiçya usulü ahtapot taze fırın patatesle lezzetlendiriliyor. İstiridye, deniz tarağı, levrek marin ve karides söğüşün bir arada sunulduğu iki kişilik soğuk deniz tabağının yanı sıra porçini mantarlı risotto ile servis edilen ızgara lagos balığı, deniz mahsullerini sevenler için denenmesi gereken lezzetler arasında.