Naz Çağla Irmak'ın annesi Ferhunde Hanımlar'ın yıldızı çıktı

Neslican Tay'ın hayatının anlatıldığı film için saçlarını kazıtmasıyla uzunca bir süre konuşulan Naz Çağla Irmak hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Nazla Çağla Irmak'ın Ferhunde Hanımlar'ın yıldız isminin kızı olduğu öğrenildi. Şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan Irmak, annesi ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

Kırgın Çiçekler dizisinde rol almasının ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Naz Çağla Irmak kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Demir kadın Neslican filmi için saçlarını kazıtan ve başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Naz Çağla Irmak herkesin takdirini toplamıştı.

NAZ ÇAĞLA IRMAK'IN ANNESİ FERHUNDE HANIMLAR'IN YILDIZI ÇIKTI

Genç oyuncu Naz Çağla Irmak'ın annesi Ferhunde Hanımlar dizisinin yıldız isimlerinden çıktı. Irmak'ın annesinin ünlü oyuncu Hülya Gülşen Irmak olduğu öğrenildi.

Pek çok tiyatro, dizi ve filmde yer alan oyuncunun kızı da aynı şekilde oyunculuktan ilerlerdi.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan ve sosyal medya paylaşımları ile takipçilerinden büyük ilgi gören Naz Çağla Irmak ve annesi usta oyuncu Hülya Gülşen şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde birlikte rol alıyor.

İşte Naz Çağla Irmak ve annesi Hülya Gülşen'in fotoğrafları;