Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i olduğunda öyle bir tepki vermiş ki!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, rol kendisine ilk geldiği zaman yaşadığı mutluluğu yaşadı. İlk defa karakteri fazla sevdiğini belirten Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i olması için teklif geldiğinde şaşırdığını da belirtti.

Müjde Uzman tam iki sezondur Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini oynuyor. Alev karakterinin replikleri ve şahsına münhasır tavırları, sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Müjde Uzman da şimdilerde, Kızılcık Şerbeti'ndeki Alev rolüyle özdeşleşmiş durumda. Ünlü oyuncu, Garaj Content adlı YouTube kanalında Melis İşiten ile Zaten Şov'a konuk oldu ve rolü aldığı zaman yaşadığı şaşkınlıkla mutluluğu anlattı.

Müjde Uzman açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Karakteri ilk defa fazla sevdim. Çünkü görüldüğü üzere; geyik bir insan olduğum için ve bunu asla dizilerde falan gösteremediğim için... Topuklu ayakkabı giysin, saçını yapsın, işte o onu seviyor o onu kıskandırıyor falan filan, hep böyle şeyler var."

"Bana dediler ki, oo bu kız böyle aman dünya umurunda değil işte şakalar, komiklikler, troller... Aa! Dedim vallahi mi? Beni çağırdığınıza emin misiniz? falan oldum bak. Gerçekten mi, sonra dönüş olma filan... Yok yok, vallahi seni istiyoruz deyince... O konuda rahatım yani, o beni çok mutlu ediyor. Çünkü dramdan da yıldığım için."