Muhteşem bir proje

Yeni sezonda Kösem Sultan olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Nurgül Yeşilçay, Bebek’te Boğaz havası alırken görüntülendi.

NURGÜL YEŞİLÇAY

Mini elbisesiyle yürürken objektiflere yansıyan güzel oyuncu, setin önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi. 4. Murat’ın hayatının anlatılacağı yapımda Kösem Sultan’ın yaşlılık dönemini canlandıracak olan oyuncu “Muhteşem bir proje olacak benim için’ şeklinde konuştu.

BERGÜZAR KOREL 

Alışveriş stili 
Güzel oyuncu Bergüzar Korel, stili ve güzelliyle tüm bakışları üzerine çevirdi. Akmerkez’de rastladığımız oyuncu, narçiçeği kırmızı rengindeki elbisesiyle tarzını gözler önüne serdi. Bir şampuan reklamıyla olan sözleşmesi sona erince saçlarını kısaltarak farklı bir imaja bürünen oyunca, fotoğraflarının çekilmesi karşısında objektiflere gülümseyerek poz verdi. Yeni yayın döneminde ‘Vatanım Sensin’ adlı diziyle yeniden ekranlara dönecek olan Bergüzar Hanım, dizi çekimlerinin başladığını söyledi. 

NEJDET- EMEL AYAYDIN

Sebzeler pazardan
İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Hanım, hafta sonu tatillerini Çeşme’deki evlerinde geçiriyor. Ayaydın Ailesi, Alaçatı’daki semt pazarında objektiflere yansıdı. Emel Hanım, haftalık sebze ihtiyaçlarını pazardan aldıklarını, meyvelerin büyük bir bölümünü ise evlerinin bahçesindeki ağaçlardan topladıklarını söyledi. Ayaydınların bahçesinde, muz elma, incir, erik ağacının yanı sıra üzüm asması da var.

BÜLENT ERSOY
Güzellik vakti

Diva Bülent Ersoy, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Beymen mağazasına giren Diva, yaklaşık dört saat boyunca alışveriş yaptı. Her zaman ki gibi güzellik reyonunda bolca vakit geçiren Ersoy, burada yeni çıkan parfüm ürünlerini denedi. Ayrıca kendine makyaj yaptıran Ersoy, sonrasında tek başına özel aracıyla ayrıldı.

HANDE ACAR 
Güçlü kal Hande!

İşadamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, alışveriş için Akasya Alışveriş Merkezi’ndeydi. Kendine özgü giyim tarzıyla sık sık dergilerde yer alan Acar, bu kez platin rengi saçları, gözlüğü ve boynunda şah damarının üzerine yaptırdığı Stay Strong (Güçlü Kal) dövmesiyle ilgi odağı oldu.