Modelliği ‘Kiralık Aşka’ eseriyle bıraktı

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Kısa bir dönem podyumlarda gördüğümüz ardından modelliği bırakıp müzik dersleri almaya başlayan Nevin, ‘Kiralık Aşk’ adlı teklisiyle sektöre güçlü bir giriş yaptı. Genç yetenek, müzikte kendisi gibi mankenlikten gelen ve yıllarca fanı olduğu sanatçı Demet Akalın’ı rol model aldığını belirtti. Şarkını sözü, müziği ve aranjesi de Çağrı Telkıvıran imzasını taşıyor. 

Alışverişte indirim keyfi 

D-Resort Grand Azur’da açılan, lüks markaları cazip fiyatlarla sevenlerine sunan in4out mağazası tatilde de alışveriş keyfi yaşatmaya devam ediyor. Mağazada 30’un üzerinde lüks markanın kadın ve erkek koleksiyonları, %50 ve %60’a varan indirimlerle keyif dolu bir alışveriş deneyimi yaşatmaya davet ediyor.

Gezginlerin vazgeçilmezi

Tasarım ve kalitede öncü İtalyan markası Nava’nın genç ve sportif yaşam tarzını yansıtan Nava reflektörlü sırt çantası; modern tasarımı ile keyifli zamanlarınızda rahatlık ve konfor sunuyor. Çanta yansıtıcı bantı, su geçirmez ve kir tutmayan naylon kumaşın hafif olma özelliğiyle fark yaratıyor.

Albüm öncesi klip 

Aynur Haşhaş yeni albümünde yakın dostu Yusuf Hayaloğlu’nun “Dağlarda Kar Olsaydım” adlı eserini seslendirip klip çekti. Sanatçı, yeni albüm çalışması, Özdemir Müzik etiketiyle ‘’Dağlarda Kar Olsaydım’’ ile müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yusuf Hayaloğlu’nun eşsiz eserine yeniden hayat veren sanatçı “Yusuf çok yakın dostumdu ona selam gönderiyorum” dedi. 

Seyahat boyu kampanya 

Sephora, sevilen seyahat boyu güzellik ürünlerine özel uygulanacak kampanyayla her daim bakımına düşkün kadınların yüzünü güldürüyor. 15 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyayla 3 adet seyahat boyu güzellik ürünü alışverişine renkli seyahat boyu çanta hediye ediliyor.

Nazan Öncel desteği 

Ufuk Şenel, ilk albümünü çıkardı. Şenel’in ‘Ufuk’un çizgisi’ adını verdiği ilk albümünün prodüktörlüğünü Nazan Öncel yaptı. Ufuk’un albümünün çıkış aşamaları hayli ilginç. Genç yetenek, beste alabilmek için Nazan Öncel’den evinin kapısında günlerce gitar çalmış, bestelerini aldıktan sonra da Öncel’i klibinde oynatmak için zor ikna etmiş ama başarmış. 

Bir günlüğüne İstanbul 

Yaz sezonu boyunca Bodrum’da sahne almaya devam edecek olan Selen Servi, 22 Temmuz tarihinde Burgazada Su Sporları Kulübü’nde sahne almak için İstanbul’a gelecek. Yoğun bir sezon geçiren Servi, “Eylül ayının sonunda yurtdışı seyahatimin ardından, İstanbul- Kıbrıs arası mekik dokuyacağım” dedi.

‘Gece Hayvanı’ geliyor

Ömür Gedik, sözü ve müziği kendisine ait olan Gece Hayvanı şarkısının klibinde 2014’te Best Model of the World seçilen oyuncu Caner Tanrıverdi ile kamera karşısında geçti.