Moda’nın yenisi

Lezzet tutkunlarının ortak noktası olan Brunelle Restaurant, gelen müdavimlerinin vazgeçemediği tatları müşterisiyle buluşturuyor. Mevsimselliğin, tazeliğin ve lezzetin ön planda tutulduğu, her damak tadına uygun farklı seçeneklerden hazırlanmış mönüde Brunelle Baklava Hamuruna Sarılı Levrek, Cordon Bleu, Rokforlu Armut salatası ve tatlılardan Sufle oldukça özenle hazırlanmış Akdeniz ve dünya esintili lezzetler dikkat çekiyor.

Yöresel tatlar

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Buselik, ikinci şubesiyle Tünel Residence Teras’ta hizmet vermeye başladı. Mekân, mevsimine göre kullanılan yöresel lezzetleri, fark yaratan özgün mezeleriyle eski meyhane kültürüne modern bir bakış açısı kazandırıyor. Mönüde badem ve fıstıklı Girit ezmesinden karides saganakiye, sıcak ot kavurmadan pastırmalı sıcak humusa birbirinden özel yöresel tatlar bulunuyor.

Müzikal yolculuk 

Conrad İstanbul Bosphorus’ta hizmet veren Summit Terrace, her cuma misafirlerine müzik dolu geceler yaşatmaya hazırlanıyor. Pop’tan Soul’a, Jaz’dan R&B’ye kadar geniş bir repertuvarla sahne alacak olan Deniz Özçelik, cuma geceleri Summit Terrace misafirlerini büyüleyici bir müzikal yolculuğa çıkaracak.

Keşke her gün pazar olsa!

Pazar günlerinin en güzel şehir aktivitesi, Stations Brunch, geri dönüyor!  Stations restoran, tüm dünyadan sokak lezzetleri ve çocuklara özel eğlence istasyonu “Fun Station” ile Pazar brunch’ında fark yaratıyor. Fairmont Quasar İstanbul’un bünyesinde yer alan Stations restoranda sunulan ve zengin istasyonları, eşsiz deniz ürünleri, canlı pişirme şovları ve tatlı atölyeleriyle anılan Stations Brunch, kısa sürede şehrin gözde lezzet etkinliklerinden biri haline geldi. Brunch’ta, suşi, saşimi, istiridye ve deniz mahsulleri istasyonundan Ortadoğu mutfağına, misafirlerin diledikleri eti seçerek pişirtecekleri ızgara istasyonundan taze hazırlanan makarna ve risotto köşesine kadar zengin bir çeşitlilik var.