Modacı şarkıcı hangi Ivana?

Sevcan BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

@sevcaningardirobu

Ivana Sert Türkiye’nin ikon kelimesiyle tanışmasında en önemli rolü üstlenen kişilerin başındadır. Moda ikonu olarak anılan Ivana da eninde sonunda şarkıcı olmuş. Tam da tekstil/moda dünyasına uygun şarkı ismiyle… Parçanın ismi ‘İmalat Hatası’… Şarkıcılık mı yoksa moda da mı daha iyi derseniz yüzde yüz moda derim. Hakan Akkaya imzalı lansmanda giydiği 15 kilo ağırlığındaki kostüm harika. Akkaya, Sert’in ikonluğuna yaraşır şekilde dikmiş yine. Single hayırlı olsun diyelim ama görseller yine şarkıcılığın önüne geçecek belli ki…

Serenay yine fark atmış 

Serenay Sarıkaya gerçekten olay güzellikte görünüyor. Özgür Masur tasarımı o kadar iyi ki, model de iyi olunca ortaya efsane bir görüntü çıkmış. Özgür Masur’u da, Serenay’ı da tebrik etmek lazım bu güzel buluşma için. Hindistan’ın geleneksel Saree kıyafetini andıran elbisesiyle beyaz kuğu gibi.

Bir kopyacılık var sanki 

Aleyna Tilki, bir dondurma firmasının reklam filmi için yaptığı şarkı ve kliple 1 günde 3,5 milyon izlenmeye ulaşınca meraktan da olsa izlemek istiyor insan. Klibi izleyince Britney Spears’ın Baby One More Time klibi geliyor direkt akla. Dondurma reklamı beklerken komple Aleyna izliyoruz. Tilki,  Britney Spears ile karşılaştırılınca bizim yerli Britney’imiz fazla cesur göründü. Etek boyu yanlış, bustiyeri çok basit, çoraplar siyah olmalıydı ve ayakkabılar renk ve model olarak kötü. Keşke daha iyi bir kostüm ve daha iyi dans eden bir Aleyna izleseydik. Madem esinleneceğiz her konuda esinlenelim değil mi… Bu arada yüzde yüz sarışın Aleyna.

Yılın moda ikonu Jennifer 

Jennıfer Lopez, Amerika’nın moda konseyi CFDA tarafından yılın moda ikonu seçildi. Daha önce bu ödülü alan isimler arasında Rihanna, Beyoncé ve Naomi Campbell vardı. Ama tartışmasız moda ikonluğunu da en çok hak eden isim Lopez’dir. Giydiği Versace denim çizmeleri görmeyen, duymayan kalmadı. Ödülünü de 3 Haziran’da New York’ta düzenlenecek ödül töreninde alacak. Böylelikle Lopez, şarkıcılığının yanı sıra stiliyle de star olduğu tescilledi. 

Taylor Swift bir Türk markasıyla 

Taylor Swift, Las Vegas’ta gerçekleşen Billboard Awards’a Raisa & Vanessa tasarımı elbisesiyle katıldı. Dünya starlarının üzerinde Türk tasarımcıların elbiselerini görmek gurur verici. Taylor Swift de elbiseyi baştan aşağı iyi taşımış. Ama illa Instagram’da böyle eğlenceli paylaşımlar olmazsa olmaz. Bence Raisa& Vanessa kardeşler de bu paylaşımlara gülmüşlerdir.