Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi ortaya çıktı! İşte merak edilen anne...

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı ortaya çıktı. Orancı'nın İbrahim Tatlıses ile film çektiği öğrenildi.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için ünlü televizyoncu Müge Anlı'dan yardım istedi. Yayına çıkan Nebioğlu'nun annesini Anlı bulup, ilk kez fotoğrafını yayınladı. Şimdilerde Almanya'da yaşayan annesinin hayatından bahseden Nebioğlu, programda İbrahim Tatlıses'in adını verdi.

Annesinin İbrahim Tatlıses'le de aynı filmde rol aldığını söyleyen Nebiloğlu, annesinin yaşadıklarından ve kendi başına gelenlerden anneannesini sorumlu tuttu.

Nebioğlu, "Annemi ünlü etmek istemiş. Annem de İbrahim Tatlıses ile oynamış hatta. Ünlü arkadaşları olmuş ve böylece bu hikâye başlamış. Annem o camianın içine böyle girdiğini anlattı. Metin Akpınar'la ise kaza yaptığında hastaneye kaldırılmış, öyle tanışmışlar" dedi. Orancı'nın Tatlıses'in 'Yalan' ve 'Yorgun' filmlerinde figüran olarak oynadığı öğrenildi.

Müge Anlı Nebioğlu kardeşlerin daha önce gazetelere çıktığını belirterek, 'Vicdansız Anne' başlıklı bir haber kupürünü ekrana getirtti. Anlı, haberin ardından annenin gazeteye mektup gönderdiğini ve o dönem cezaevinde olduğunu söyledi.

BABAM DÜNDAR'I BİLİYORDU

Nebioğlu, annesinin neden ortaya çıkmadığı sorusuna şöyle yanıt verdi: 'Şu an korktuğu için ortaya çıkmıyor. çok kötü olaylar yaşamış, büyük acılar çekmiş. Ben babama bu konuyu (Suphiye Orancı'nın Uğur Dündar'la ilişkisini) söylemiştim. Yıllar öncesinden biliyordu. Annem de bana onun sevgilisi olduğunu söylemişti. Mahkemede her şey ortaya çıkacak." Nebioğlu'nun ablası Dilara G., gazeteci Uğur Dündar'a geçtiğimiz yıllarda babalık davası açmıştı, Dündar, DNA testinin negatif çıktığını iddia etmişti.