Metin Akpınar'a açılan babalık davası ile gündeme oturdu... Suphiye Orancı kızlarıyla görüşmeyi reddetti!

Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a açtığı babalık davasıyla gündeme gelen Suphiye Orancı, kızlarıyla görüşmeyi reddetti. Orancı, ''Çocuklarım kimseyi ilgilendirmez.'' dedi.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için çıktığı Müge Anlı'nın programında hüsrana uğradı. Yaşamını Almanya'da sürdürdüğü, mühendis biriyle evli ve iki kızının daha olduğu ortaya çıkan Orancı, Nebioğlu'nun 'Anne gel' çağrısına kayıtsız kaldı. Almanya'daki evinin kapısını açmayan Orancı, soruları diafondan yanıtladı, ''Kocam evde, bu konu hakkında konuşmak iyi bir fikir değil. Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" dedi.

Bu sözler üzerine yıkılan Duygu Neboğlu, "Yıllardır bir şekilde sessiz kaldın biz bunlarla uğraşırken hayatlarımızdaki eksik noktayı ararken sen bunları yok saydın. Neyden korktun, neyle yüzleşmek istemedin bilmiyorum ama bana anlatmanı istiyorum. Ben artık 36 yaşında bu hikayeyi geride bırakmak kendi hayatıma devam etmek istiyorum" dedi. Bu arada yayına bağlanan Zeynep isimli izleyici, Dilara Gülatan'ın babasının Uğur Dündar değil, başka bir ünlü olduğunu açıkladı.

İBRAHİM TATLISES'LE AYNI FİLMDE

Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmle- rinde figüranlık yaptığı, İbrahim Tatlıses'in bir filminde figüran olarak oynadığı, ünlülerle de bu şekilde tanıştığı aktarıldı.