Melike İpek Yalova meğer dönem dizisinde de rol almış! Gören tanımakta güçlük çekiyor

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Müjgan karakteri ile çok beğenilen Melike İpek Yalova'nın hayatı araştırıldığında bilinmeyen bir geçek daha ortaya çıktı. Yeşilçam'ın yıldızı Türkan Şoray'a olan benzerliğiyle kendine hayran bırakan Melike İpek Yalova'nın dönem dizisinde rol aldığı hallerini görenler tanımakta güçlük çekti. Ünlü oyuncunun yaptırdığı estetik işlemler dikkatlerden kaçmadı.

ATV'de ekrana getirilen "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin "Müjgan"ı olarak izleyici karşısına çıkan Melike İpek Yalova, Türkan Şoray'a olan benzerliği adından söz ettiriyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Melike İpek Yalova'nın hayatına dair detaylar da araştırılıyor.

MELİKE İPEK YALOVA'NIN DÖNEM DİZİSİNDE ROL ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olan Yalova'nın dönem dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, 2011'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Isabella Fortuna karakterini canlandırmıştı.

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Yalova'nın Muhteşem Yüz Yıl dizisindeki görünümü ile son yıllardaki görünümü arasındaki fark ise ağızları açık bıraktı.

İşte Melike İpek Yalova'nın Muhteşem Yüz Yıl dizisindeki hali ve sonraki değişimi;