Meleklerde ego yok

Barış Kocaoğlu

baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Instagram: @bariskocaoglu
Instagram: @bariskocaoglu

Victoria’s Secret melekleriyle iki günümüz beraber geçti. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart, Dosso Dossi Fashion Show için Antalya’ya gelmişlerdi. Hayatımda gördüğüm en filtresiz kadınlar… Evet zayıflar ve selülitleri yok denecek kadar az… Ama hiçbirinin bacağı boyumuz kadar değil. En uzunu toplam 1.80. Güzel olmalarının yanı sıra dünya umurlarında değil… Hele ki ego sıfır… Bu kadar tanınmışlığa rağmen kendileriyle röportaj yapmak isteyen hiçbir gazeteciyi geri çevirmediler. O kadar uzun yol yorgunluğuna rağmen… Sohbet esnasında en çok dikkat çektiğim nokta ise mankenlerin dünyevi zevklerini bir kenara bırakıp maneviyata yönelmeleri oldu. Özellikle Isabelli Fontana’nın Türkiye’deki insanların duayla huzur bulmasında duyduğu heyecanı anlatması dikkatimi çekti. Hiçbir soruyu kapris yapmadan içtenlikle yanıtlayan mankenlerin bu durumu boşuna dünya starı olmamışlar dedirtti. 

HÜLYA AVŞAR’IN KIZI OLMAK  

Yıllardır tenis sporuna gönül vermiş olan Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu’nun sigara içerken çekilmiş görüntüleri herkesi çok şaşırttı. Böylesine kendini spora adamış ve hayatı boyunca sigara içmemiş bir annenin kızı nasıl oluyor da sigara içiyor? Aslında hayatının her dönemine şahit olduğumuz Zehra, ünlü anne ve babaların çocuklarının kaderini yaşıyor. Bu kadar göz önünde olunca yaptığı her davranış, iyi veya kötü objektiflere takılıyor. Avşar; Zehra’ya daha iyi bir eğitim vermek için her şeyi yapmaya çalışıyor belli ki ama Zehra kendisine sunulan yurtdışı üniversite eğitimini bile yarıda bıraktı. Eğitimine Türkiye’de devam edeceğini bundan sonrası için biliyoruz. Belki de Zehra’nın anne ve babasının yanında olduğu bir yerde okuması onun için daha iyi olacaktır. Hülya Avşar’ın Zehra’nın sigara alışkanlığından bile haberi yoktu ve o da ilk bu görüntülerle öğrendi. Çocuk yetiştirmek zor… Hele ki ünlü bir annenin çocuğu olmak apayrı zor…

BU YAZ TARKAN ZAMANI 

15 Haziran’da yeni albümü çıkan Tarkan yine bu yaza imzasını attı bence. Bu yıl kesinlikle Tarkan’ın yılı olacak. Tarkan öncelikle çok konuşulacak bir reklam anlaşması yaptı. 12 milyon TL’ye fizy ile anlaşan Tarkan, bunun yanında Harbiye Açık Hava konserlerini de bu anlaşma kapsamında yürütecek. 1-2-4 Temmuz tarihlerinde Harbiye’de konser verecek olan sanatçı, yine muhteşem bir şov ve şarkı şöleni yaşatacak hayranlarına.

ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMIYOR

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak çiftinin son bir senedir sürekli boşanma ve ayrılık haberlerini yazıyorduk. Bu evlilikte pürüzler olduğu uzun zamandır belliydi. Çift, her seferinde bir problem olmadığını belirtircesine hiçbir açıklama yapmadan evliliklerini kurtarmaya çalıştı ama maalesef bu seneki boşanan ünlüler arasına onlar da girdi. Tek celsede sessiz sedasız anlaşmalı bir boşanma gerçekleşti. İkiz bebekleri olan çift, evlilikleri gibi boşanma sürecini de tartışmasız, olaysız bir şekilde sonlandırdılar. Bu camiada o kadar olaylı boşanmalara şahit oluyoruz ki, gerçekten bunu bu şekilde yapabilmek de büyük meziyet… Keşke kimse boşanmasa ama ateş olmayan yerden duman çıkmıyor.