Mavi halıdan yürüdüler

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, vizyonda rekora koşan ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin galasını Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yaptı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, vizyonda rekora koşan ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminin galasını Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yaptı. Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile birlikte geldiği galaya filmin oyuncularının yanı sıra, iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Oyuncular, kırmızı halı yerine mavi halıdan yürüyerek salona geçerken Cem Yılmaz kucağında oğluyla kameraların karşısına geçti. Yılmaz, “Kemal’in ilk galası çok heyecanlı. ’İlla gelip bir şarkı okuyacağım’ dedi. Filmde ağabeyim de oynuyor, kız kardeşim de bizimle beraber geldi. Annem, babam içeride. Ben de sünnetimden beri hiç papyon takmamıştım, çok heyecanlıyım. Filmimiz muhteşem, çok görkemli bir gala” dedi.

Hikâyeleri tasarımla buluştu 

Mücevher markası Pandora, kristal kar tanelerinden ilham alarak tasarlanan kış koleksiyonunu Spago’da düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Davette Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Fatoş Sarıgül, Feryal Gülman, Ayşegül Toplusoy, Beyza Arslan’ın yer aldığı cemiyet hayatının ünlü isimleri vardı. Tanınmış isimler “Benim Hikayem Benim Tasarımım” atölye çalışmasıyla yeni yıl dileklerini Pandora charm’larıyla tasarladıkları bilekliklerine yansıtarak keyifli anlar geçirdiler.

Kış partisi başladı!

Erzurum Palandöken’de hizmet veren Sway Otel  mevsimin başlamasına bir ay kala, misafirlerini İstanbul’da ağırladı. Kanyon Escale’de yapılan kış partisi ünlü isimleri bir araya getirdi. Sway Hotels Başkanı Can Dikmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Pınar Altuğ Atacan, Öznur Yakın, Özgür Özgülgün, Ceylan İnsel, Burak Birol, Hakan- Zehra Cengiz gibi tanınmış isimler boy gösterdi.