Mavi boncuk

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Özge Ulusoy, giymiş olduğu mavi Zara marka tulumu içinde yine çok hoş ve stil görünüyor. Bu tulumu belki başkası giyse asla olmazdı ama uzun dalgalı doğal saçları, natürel makyajı ve dizüstü füme çizmeleriyle düzgün fiziği birleşince sade, rahat ve tarz bir görüntü vermiş. Mavi renk de kendisine çok yakışmış.

Olmamış 

İrem Sak, EzraTuba imzalı sarı püskül parçalar eklenerek hazırlanmış elbise içinde hiç de hoş görünmüyor. Elbise ne model, ne renk, ne de boy olarak kendisine uygun değil. Elbisenin renkleri ve yakası boğucu duruyor. Bir de altına giydiği o ayakkabılar çok kötü bir tercih. Balerin topuzu ve sade makyajı tamam ama bu elbiseyi bir daha giymemek üzere saklasın. Acil güzelliğinin farkına varmalı. 

Taş bebek 

Sibel Can siyah, dantel uzun elbise içinde çok hoş görünüyor. Siyah payetlerle hareketlendirilmiş, dekoltesi oval kesim, kollardaki dantel detaylı elbisesi, dantel ve siyahın müthiş uyumuyla birleşince çok doğru bir seçim olmuş. Sade makyajı, doğal saçları ve aksesuvar olarak tek bir küpe tercih ederek çok zarif ve şık görünmeyi başarmış.

Karman çorman!

Ayşe Tolga, nereden bakarsak bakalım çok uyumsuz bir görüntü içinde. O saten, eteği volanlı gri üzeri baskılı eteği kendisini olduğundan geniş göstermiş ve üzerine giydiği bordo balıkçı triko, siyah deri ceket, ayağındaki kırmızı yazlık ayakkabılar ve o zincirli çantayla takmış takıştırmış, ne bulduysa giymiş şekilde çok göz yorucu ve rüküş görünüyor. Maalesef olmamış.