Marmaris'in incisi Selimiye

Marmaris’ten 40 km sonra, yaklaşık 45 dakikalık bir yolculukla, sakin el değmemiş bir cennet köşe Selimiye Köyü’ne ulaşılır. Burası yat turizmine sessiz sedasız hizmet veren doğal limanlardan biridir.

1997 yılında inşa edilen Gulet Almira 2013 yılında sizlerin konforu için tamamen yenilenmiştir.
Klimalı kabinlerde 16 misafir için konaklama imkanı sunan Almira yatında 5 Double, 3 Twin kabin vardır. Her kabinde ayrı WC ve duş ünitesi bulunmaktadır. Kıç güvertede geniş minderli bir oturma alanı, yemek masası ve yemek alanı bulunmaktadır. Salonda ise ayrı bir yemek masası olup yemekleriniz tam donanımlı mutfakta hazırlanmaktadır.

Gulet Almira tüm misafirleri için yeterli güneşlenme minderlerine ve alana sahip olarak düzenlenmiştir. Salonda TV,DVD, müzik sistemi bulunmaktadır. Mürettebat Kaptan, aşçı, gemiciden oluşmaktadır. Deneyimli ve güleryüzlü mürettebat tur boyunca yemek, temizlik, bakım ve günlük faaliyetlerin organizasyonunu yapmakta ve siz değerli mavi yolculuk seven misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaktır. Yolculuğunuz boyunca size eşlik edecek olan 3 personelin konaklaması için ayrı kabinler mevcuttur.

Gulet almira bodrum ve diğer limanlarda kiralanabilir.

Bodrum yat kiralama