Magazin turu

140 dakika sıkılıyorum

Elçin Sangu, L’Officiel Türkiye dergisine kapak oldu. Dizi izlemediğini ifade eden Sangu, “Dizi seyretmek çok kolay ama bir yerden sonra ben seyirci olarak 140 dakika bir şeyi izlemekten çok sıkılıyorum. Kimse beni bir koltukta bu kadar uzun süre sabit tutamaz. Ama film hap gibi, bir kere alıyorsun ve bitiyor. Hikaye başlıyor ve 120 dakikanın sonunda bitiyor” şeklinde konuştu. 

Türkülere yeni düzenleme 

3,5 oktav sesiyle türkülere yeni düzenlemeler katarak adından söz ettiren Cumali Özkaya, dikkat çekmeyi başardı. Özkaya, “‘Tekirdağ’ın Üzümü’ türküsünü modern altyapı ve güncel enstrüman ve ritimlerin kullanılmasıyla gerçekleştirdik. Dinleyicilerden çok güzel tepkiler aldım. Dünya listelerine 33. sıradan girdi. Bu bir ilktir. Listelere girebildiğimize çok seviniyorum” dedi. 

Aleyna’yla düet yapmak isterim 

‘Yalaza’ dizisinin başarılı oyuncusu ‘Türkülerin prensi’ Ünal Zorer, samimi açıklamalarda bulundu. Aleyna Tilki’nin türkü söylerken hakkını verdiğini belirten Zorer, “Aleyna’nın sesi çok güzel. Onunla düet yapmayı çok isterim. Pop kültürünü tamamıyla benimseyen bir kesme türkü dinletiyor ve sevdiriyor” dedi.