Lüfer ve rezene lezzeti

Boğaz’a hakim konumuyla dikkat çeken Lacivert, kasım ayı boyunca mevsimsel lezzetlerde ‘Lüfer’ ve ‘Rezene’yi özel pişirme teknikleriyle sunuyor.

Çoğunlukla Akdeniz bölgesinde yetişen Rezene, mide şişkinliğini azaltmasıyla biliniyor. En lezzetli hali bu dönemde olan Rezene, et ve balık yemeklerinde garnitür olarak ikram ediliyor. Yemeklere farklı bir aroma katan bu lezzetli ot, lüferin lezzetini daha çok ortaya çıkarıyor.

Yenilenen mutfak

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, yeni mönüsüyle misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Yeni mönüdeki soğuk başlangıçlardan; ‘Palamut ve somon tartar’ hafif tütsülenmiş olarak hazırlanırken, ‘Fırınlanmış balkabaklı hamsi’ maydanoz ve karamelize soğanla birlikte servis ediliyor. Sıcak başlangıçlardan ‘Ilık ahtapot salatası’na ise; bebek patates, kapari ve fesleğen eşlik ediyor. 

Danna Leese RÜZGARI

OlIver Stone’un ‘Wall Street 2’ filmindeki besteleriyle tüm dünyaya adını duyuran ünlü şarkıcı Danna Leese, Sunset Brasserie’de sahne alıyor. Soul Jazz, Disco, R&B, disco, lounge vocal gibi farklı müzik türlerini kendi üslubuyla harmanlayan Leese, perşembe akşamları performansıyla göz kamaştıracak.  

HuQQabaz Vadi’de 

Klasik ve yeni lezzetleri modern atmosferde kaliteli hizmetle buluşturan ‘Fast Casual’ anlayışının Türkiye’deki yeni temsilcisi HuQQabaz, misafirlerini Vadistanbul’da ağırlamaya başladı. Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, yöreye özgü geleneksel tatlar restoranın yorumuyla misafirlerin beğenisine sunuluyor. Mekân geniş mönü çeşidiyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.