Londra sonrası gezinti

BELÇİM BİLGİN ERDOĞAN

Yılmaz Erdoğan’la evliliklerinde sorun olduğu iddia edilen Belçim Bilgin, hafta sonu Kanyon’da ortaya çıktı. Bir süredir kaldığı Londra’dan geçtiğimiz hafta dönen güzel oyuncu, yeni sezon ürünlerini inceledi. Yorgun geçen günün ardından kahve içerek dinlenen Bilgin, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti. Oyuncu şıklığıyla da bakışları üzerine çekti. 

EMEL AYAYDIN

Alışveriş şıklığı  

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Emel Ayaydın, yakın bir dostuyla birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Ekoseli pantolonu ve gömleğiyle farklı tarzını gözler önüne seren sosyetik isim, doğal güzelliğiyle de şıklığını tamamlamış gözüküyordu. Her zamanki gibi kameralara gülümsedi. 

ENGİN TOZAK- GÖZDE KANSU

Âşık adam öpücüğü 

‘İçerde’ dizisinin güzel oyuncusu Gözde Kansu, sevgilisi Engin Tozak’la beraber geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde aşk dolu kareler çizdi. Baş başa mağazaları dolaşıp, alışveriş yapan ikili, tur esnasında birbirinin elini bir an olsun bırakmadı. Engin Tozak, fotoğraf çekildiklerini fark ettiği anda ise sevgilisi Gözde Kansu’yu öperek ‘Âşık adam’ pozu verdi.

EMİNA SANDAL

Albüm çalışmalarına AVM arası 

Bugünlerde yeni albüm çalışması için yoğun bir tempoda olan Emina Sandal, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde kahve molası verdi. Kahverengi tonlarında giydiği kıyafetiyle spor şıklığını gözler önüne seren Sandal, böylelikle sokak tarzıyla görenlerden tam not aldı. 

BURCU KARA

Bolca yürüyüş yapıyorum 

5 aylık hamile olan Burcu Kara, fit görüntüsüyle Zorlu’da dikkatleri üzerine çekti. İlk kez anne olacağı için heyecanlı olduğunu dile getiren güzel oyuncu, bu süreçte neler yaptığını da anlattı. Bebeğinin ve kendisinin sağlığının gayet yerinde olduğunun altını çizen oyuncu, “Hamile olduğum süre boyunca yaptığım tek şey bolca yürüyüş yapmak oldu. Onun dışında farklı bir aktivitem yok” diye konuştu.