Life sokak

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Yasemin Özilhan, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

YASEMİN ÖZİLHAN

Yine stilini konuşturdu

Tek başına geldiği mekânda bir alışveriş turu yapan sosyetik güzelin keyfi bir hayli yerindeydi. Her zamanki gibi şık tarzı ve sade güzelliğiyle dikkat çeken Özilhan, daha sonra kendi aracıyla mekândan ayrıldı. 

Emina Sandal

Sonbahar stili 
Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Zorlu’ya tek başına gelen Sandal’ın siyah-beyaz kombini dikkatlerden kaçmazken, görenlerin büyük beğenisini topladı. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Sandal, daha sonra çocukları okuldan almak için mekândan ayrıldı.

KIVANÇ TATLITUĞ

Yakında sete çıkıyor
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ alışveriş için Akmerkez’deydi. Arkadaşıyla birlikte önce bir elektronik mağazasına uğrayan Tatlıtuğ, bilgisayarının güncellemelerini yaptırırken teknolojiyi takip ettiğini ama fazla anlamadığını söyledi. Bu sene sinema filmi çekmek istediğini belirten yakışıklı oyuncu hazırlıkların bitmek üzere olduğunu, yakında çekimlerin başlayacağını belirtti. 

BURCU ESMERSOY
Alışveriş şıklığı

Sunucu Burcu Esmersoy, Zorlu’da her zamanki şıklığıyla göz doldurdu. İşadamı Berk Suyabatmaz’la yaşadığı aşkla gündeme gelen sunucu, mini eteğiyle alışveriş merkezinde tüm bakışları üzerine çekmeyi başardı. Tek başına mağazaları gezerek sezon ürünlerini yakından inceleyen sunucu, fotoğraflarının çekilmesi karşısında tebessüm etti. 

HANDE ATAİZİ
Dinlenme zamanı

‘Sen İste Yeter’ programı yayından kaldırılan Hande Ataizi, alışveriş yaparak moral topluyor. Bir alışveriş merkezinde karşımıza çıkan Ataizi, kendisine uzatılan mikrofonlara konuşmaktan kaçındı. Sportif tarzını gözler önüne seren Ataizi, henüz yeni bir proje olmadığını bir süre dinleneceğini açıkladı.