Life sokak

Önümüzdeki haftalarda yayına başlayacak olan ‘Aşka Gebe’ adlı dizinin başrol oyuncusu Hande Ataizi, Akmerkez’deydi.

HANDE ATAİZİ 

Oğlu için alışverişte

Önümüzdeki haftalarda yayına başlayacak olan ‘Aşka Gebe’ adlı dizinin başrol oyuncusu Hande Ataizi, Akmerkez’deydi. Oldukça yoğun bir tempoda çekimlere başladıklarını belirten Handa Ataizi, setin tatil olmasından dolayı kendisine fırsat yaratarak önce bir arkadaşıyla buluşup kahve içti. Ardından oğlu Leon için, çocuk giyim mağazalarını gezerek alışveriş yaptı.

CEREN MORAY

Rolü için saçlar kısaldı 

‘O Hayat Benim’ dizisinde canlandırdığı Efsun karakteriyle dikkat çeken Ceren Moray, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Uzun saçlarıyla izlemeye alışkın olduğumuz oyuncunun kısacık kestirdiği saçlar ise gözlerden kaçmadı. Bol bol alışveriş yapan genç yetenek objektiflere gülümseyerek poz verdi. 

YASEMİN ÖZİLHAN

Patron teftişte 

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Yasemin Özilhan, Zorlu’da objektiflere takıldı. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde kısa süre mağazaları gezen Özilhan, daha sonra sahibi olduğu Carter’s mağazasına uğrayıp kısa bir denetim yapıp çalışanlardan bilgiler aldı. Kırmızı gözlüğü ve aynı renkteki çantasıyla kıyafetinde uyumu yakalayan sosyetik güzel, bebe yakalı gömleğiyle de modanın yakından takipçisi olduğunu gözler önüne serdi.

DIEGO RIBAS 

Babasının kollarında 

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Diego Ribas, oğlu Davi ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Baba- oğul, ilk olarak güneşli pazar gününün tadını alışveriş merkezinde çocuk parkında oyunlar oynayarak geçirdi. Davi Ribas’ın babasının kucağındaki mutlu halleri ise dikkatlerden kaçmadı. 

HANDE ACAR 

Aksesuvarda mavi uyumu 

Genç işadamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, her zamanki şıklığıyla alışveriş turundaydı. Zorlu’da mağazaları gezerken karşımıza çıkan Hande Hanım’ın mavi çerçeveli gözlüğü ve fularının uyumu dikkatlerden kaçmadı. Tamamen siyahlara bürünen sosyetik güzel, alışverişin ardından arkadaşlarıyla buluşmak için bir kafeye yöneldi.