Life sokak

Eski Türkiye Güzeli Açelya Samyeli Danoğlu, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

AÇELYA SAMYELİ DANOĞLU 

Umarım başarırız

Eski Türkiye Güzeli Açelya Samyeli Danoğlu, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu bir yandan telefonla konuşup, diğer yandan elinde kahvesi ile mağazaları dolaştı. Önümüzdeki aylarda “Düğün Dernek 2” filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Danoğlu, oldukça heyecanlı olduğunu söyledi ve ekledi: Galamıza çok az kaldı arkadaşlar. Gerçekten çok başarılı ve inanılmaz komik bir film oldu. Biz çekimler esnasında inanılmaz eğlendik. Umarım bunu da seyircimize aktarmayı başarırız.

SEZEN AKSU 

Moral depoladı 

Sezen Aksu, İzmir’de yaşayan annesi Şehriban Yıldırım’ın rahatsızlığı nedeniyle yaşadığı zor günleri atlattı. Annesinin iyileşmesiyle moral bulan Aksu, Cem Yılmaz’ın davetlisi olarak Zorlu’da ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filmini izledi. Tarkan, Mazhar Alanson ve Gökhan Özoğuz ile birlikte filmi izleyen Aksu, sinema salonuna geçerken objektiflere böyle yansıdı. 

ZEYNEP DEMİREL 

Sonbahar kombini 

Futbolcu Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, tüm şıklığıyla alışveriş turundaydı. Zorlu Alışveriş Merkezi’nde karşımıza çıkan Zeynep Hanım, vücudunu tamamen saran gri elbisesiyle ilgi odağı oldu. Elbisesini diz altı çizmeleriyle tamamlayarak başarılı bir kombine imza atan Demirel, bir süre vitrinleri inceledikten sonra annesiyle buluşmak için bir kafeye yöneldi. Annesiyle birlikte yemek yedikten sonra sohbet eden Demirel, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

KEREMCEM- EZGİ ASAROĞLU

Kafa karıştıran buluşma

Keremcem’in, Seda Güven’den boşandıktan sonra ‘O Hayat Benim’ dizisindeki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. İkili konuşulanlar karşısında arkadaş olduklarının altını çizerken Akmerkez’de bir araya gelmeleri dedikoduları alevlendirdi. Mekâna ayrı ayrı gelerek dikkat çekmemeye çalışan oyuncular, daha sonra birlikte ayrıldı. 

SİNEM KOBAL 
Alışveriş çılgınlığı

‘Analar ve Anneler’ dizisinin güzel oyuncusu Sinem Kobal, Akmerkez’de hem alışveriş yaptı hem de arkadaşlarıyla özlem giderdi. İlk olarak mağazaları gezerek kendine yeni ürünler satın alan genç yetenek, alışverişin ardından arkadaşlarıyla buluştu. Bir kafede dostlarıyla sohbet eden Kobal, çıkışta objektiflere elinde poşetlerle görüntülendi. Kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermekten kaçındı.