Life sokak

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, küçük kızı Melissa Ilıcalı ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Baba- kız, kısa süreliğine geldikleri alışveriş merkezinde mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Ilıcalı’nın kucağından bir an olsun inmeyen minik Melissa’nın mutluluğuna diyecek yoktu. Ilıcalı, kızını daha sonra oyun parkına götürerek çocukluk günlerine geri döndü.

ACUN ILICALI 

Kızıyla alışverişte 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, küçük kızı Melissa Ilıcalı ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Baba- kız, kısa süreliğine geldikleri alışveriş merkezinde mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Ilıcalı’nın kucağından bir an olsun inmeyen minik Melissa’nın  mutluluğuna diyecek yoktu. Ilıcalı, kızını daha sonra oyun parkına götürerek çocukluk günlerine geri döndü. 

FAHRİYE EVCEN- BURAK ÖZÇİVİT 

Uyumlu çift gezmede 

Yılın en çok birbirine yakışan çifti seçilen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde karşımıza çıktı. Mağazaları dolaşıp, vitrinleri inceleyen sevgililer, indirimden yararlanarak güneş gözlüğü satın aldı. Mağaza çıkışında el ele objektiflere yansıyan âşıklar kaçmak yerine tebessüm etti. Tamamen siyahlara bürünen çiftin şapka uyumu ise görenlerin dikkatinden kaçmadı. 

NESLİŞAH ALKOÇLAR

Karnı burnunda şıklık 

8 aylık hamile olan Neslişah Alkoçlar, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde şıklığıyla dikkat çekti. Engin Altan Düzyatan ile evli olan ve anne olmak için gün sayan Alkoçlar, yeni doğacak bebeği için alışveriş yaptı. Bir erkek çocuk dünyaya getirecek olan Alkoçlar, ‘Doğuma sayılı günler kaldı çok heyecanlıyım, annelik duygusu nasıl bir şey onu tatmak için gün sayıyorum’ diye konuştu.

ECE ERKEN- EYMEN UÇAR 

Maaile AVM turu

 
Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ece Erken, oğlu Eymen Uçar ve babası Noyan Erken ile güzel havayı fırsat bilip dışarıya çıktı. Ailece çıkılan gezintide objektiflere yansıyan Ece Erken, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde çocuk mağazalarını gezerek oğlu için yeni ürünler satın aldı. Ardından soluk almak için bir mekâna geçen Erken, ailesiyle keyifli bir zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadı. 

EDA ECE 

Buluşmaya erken gelmiş

‘İlişki Durumu: Karışık’ dizisinde oynayan ekranın genç yeteneklerinden Eda Ece, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde kısa süre mağazaları dolaşan Ece, telefonunu ise bir an olsun elinden düşürmedi. Eda Ece; ”Yakın bir arkadaşımla buluşmak için geldim. Fakat biraz erken gelmişim o yüzden telefonda da onunla konuşuyorum” diyerek gülümsedi.