LIFE SOKAK

Magazin gündemi bu hafta böyle izlendi.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU 

Anneyle buluşmaya!

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, Akmerkez’de tek başına alışveriş yaptı. Objektiflere gülümseyerek poz veren Zehra, alışveriş sonrası annesi ve babasıyla buluşarak keyifli bir akşam yemeği yiyeceklerini söyledi.

BURCU ESMERSOY 

Almanya öncesi hazırlık
 
Güzel sunucu Burcu Esmersoy, aradığı aşkı işadamı Tuna Aksu’da buldu. Sevgilisiyle Almanya’da yeni yaşını kutlayan sunucu, seyahat öncesi Akmerkez’de karşımıza çıktı. Özel hayatında mutluluğu yakalayan Burcu Hanım, her zaman olduğu gibi güler yüzüyle objektiflere yansıdı. Telefonla konuştuğu bir arkadaşının komik bir şey anlattığını ve o yüzden bu kadar çok güldüğünü söyleyen güzel sunucu, günlük spor kıyafet alışverişi yaptı.

PINAR ALTUĞ ATACAN 
Formunu yüzmeye borçlu!

Bir süredir ekranlarda olmayan Pınar Altuğ Atacan, Akmerkez’deydi. Yaz tatilini Bodrum’daki teknelerinde ailece geçiren Atacan, bronz teniyle dikkat çekerken kızı Su ile birlikte bol bol yüzerek formunu koruduğunu söyledi. Giyim mağazalarını gezerek eşi Yağmur Atacan için kıyafet bakan Pınar Hanım, tarzıyla ilgi odağı oldu. 

ASLIŞAH ALKOÇLAR
ENGİN ALTAN DÜZYATAN
Bebek alışverişi 

Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisinin yakışıklı oyuncusu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ile Zorlu’da objektiflere yansıdı. Erkek  çoçuk bekleyen çift, yeni doğacak bebekleri için alışveriş yaptı. Ocak ayında doğum yapması planlanan Neslişah Hanım’ın karnının iyice belirginleştiği gözlendi. Alışveriş sonrası yemek yiyerek yorgunluklarını atan çift, daha sonra sinema katına geçerek film izledi. 

IŞIL REÇBER 
Spor tarzını konuşturdu

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, modayı yakından takip ediyor. Giydiği her kıyafet merak konusu olan Işıl Hanım, Zorlu’da yine tarzıyla adından söz ettirdi. Suni yılan derisi taytı ve ceketiyle objektiflere yansıyan Işıl Hanım, kilitli beyaz spor ayakkabılarıyla da dikkat çekti. Spordan çıktığını belirten Reçber, ‘Şimdi sıra alışverişte’ diyerek mağazaların yolunu tuttu.