Leziz bir deneyim

Armutlu’da kapılarını açan “Steakroom İstanbul”, etin en leziz hallerini sunan menüsü, güler yüzlü ekibi ve hem şık hem de rahat çizgilerin buluştuğu dekorasyonuyla, uzun zamandır özlenen deneyimi sunuyor.

Güçlü tatlarla dolu mekanda, “Trüflü Patates Kızartması”, “Cheddar Füme”, “Asado”” ve “Dry Aged Beef” in yanı sıra yepyeni bir et deneyimi olan “Et Spagetti” menünün yıldızları arasında yerini alıyor. Uzun süre vakit geçirmeniz için tasarlanan “Steakroom İstanbul”da yazın yeşilliklerin arasında oturabileceğiniz bir bahçe, kışın ise sıcacık, uzun bir masada, kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir kış bahçesi sunuyor. Yazın ve kışın kullanılabilen bahçede doğum günü, arkadaş toplantıları keyifle yapılıyor. 

Ramazan sofrası

Izaka Restaurant, Ramazan boyunca Türk ve Osmanlı mutfağının en özel lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor. Mekânın iftar menüsünde birbirinden lezzetli iftariyeliklerden enfes zeytinyağlılara, salatalardan ızgaralara, tatlılardan şerbetlere kadar birçok farklı seçenek bulunuyor. Tatlı büfesinde ise ekmek kadayıfı, şekerpare, baklava ve kadayıf gibi geleneksel tatlılara iftarların vazgeçilmezi bademli güllaç, kazandibi, fırın sütlaç ve keşkül gibi sütlü tatlılar eşlik ediyor. 

Fasıl eşliğinde iftar 

Renaıssance Polat İstanbul Hotel’de, iftariyelikler, geleneksel tatlıları ve şerbetleriyle, huzur veren fasıl eşliğinde eşsiz Ramazan sofraları sizleri bekliyor. Ayrıca Ramazan ayı boyunca Polat Patisserie; spesyalitesi güllacı, geleneksel Türk tatlılarını, lokum, şekerleme ve çikolataları beğeninize sunmaya devam ediyor.

Üç farklı menü 

Conrad İstanbul Bosphorus, Manzara Restaurant’ta Ramazan’a yakışır bir menü sunuyor. Menü Medine hurması, bal kaymak, sucuk, pastırma ve Ramazan pidesi gibi iftariyeliklerle başlayacak. Üç farklı alternatifin bulunduğu ana yemek seçenekleri arasında ise patlıcan beğendili kuzu incik, iç pilav ve kremalı ıspanakla servis edilen tavuk şiş ve ağır ateşte fırınlanmış dana antrikot yer alacak.