Levent Yüksel albüm için stüdyoda

SELİN KÖK
sellinkok@gmail.com

Levent Yüksel yanlış hatırlamıyorsam en son 2 yıl önce ‘Medcezir + Koleksiyon’ albümüyle müzik severlerin karşısına çıkmıştı. Ünlü sanatçı, şimdilerde yeni bir albüm için kolları sıvadı. Yüksel’in eski ve yeni şarkılarından oluşacak bir albüm yapma hazırlığında olduğunu duydum. Bence çok doğru bir karar, özledik Yüksel‘i... Hele bir de Yüksel’in sesinden özlemini duyduğumuz şarkılar çalınırsa kulağımıza on numara beş yıldız olur. Mesela Yüksel bir Kayahan şarkısı söylese tadından yenmez... Benden söylemesi... 

Kayahan’ın youtube kanalı açıldı

Söz hazır Kayahan’dan açılmışken yine yeni bir haber vereyim istedim size... Ünlü sanatçının aramızdan ayrılmasının ardından, birçok hayranının hem sevilen Kayahan şarkılarına yine onun yorumuyla hem de konser görüntülerine ulaşmak istediğine çok şahit oldum. İpek Açar da sanatçının hayranlarından bu konuyla ilgili çok mail ve mektup alıyordu. Açar, günlerce uğraştı arşivleri günümüz teknolojisine uyarlattı ve Kayahan’ın bütün şarkılarının, televizyon programlarının yer aldığı bir Youtube kanalı açıldı. Kayahan’ın özlediğiniz ve unutamadığınız tüm görüntülerine bu kanaldan ulaşabileceksiniz.

Yeni yetenekleri keşfedin! 

Bu hafta biraz da yeni isimlerden bahsedelim... Son zamanlarda öyle iyi performanslar ve öyle iyi yorumcuları çıktı ki bahsetmemek olmaz. Bence şu aralar Koray Avcı favori... Şarkısının ismi ‘Sen’... Ağzına sağlık Koray... Can Tosun da ‘Gönüllü’ şarkısıyla hızlı girdi listelere... Belki biraz zamanı var ama iyi olacak. Tabii bu arada ‘Acaba neden şarkı söylüyor?’ diye düşündüğüm kişiler de var ama onların ismi şimdilik bende kalsın...

Görüntülenince çılgına döndü!

Liverpool takımından kiralık olarak Fenerbahçe’ye gelen futbolcu, görüntülenince adeta çılgına döndü. Sırtındaki poşetlerle mağazadan çıkan Lazar Markoviç, hızlı adımlarla yürürken kendisini görüntüleyen gazetecilere “Stop, stop” diyerek bağırdı. Elindeki birçok poşeti arkadaşına veren futbolcu, ilginç giyim tarzıyla dikkat çekti. 

Diziye tepkiler çok güzel!

“Fatih Harbiye” dizisinde başlayan aşklarına doludizgin devam eden Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, Kuruçeşme Market’te yemek yedi. Arkadaş grubuyla gelen ikili, el ele mekândan çıkarak araçlarına yöneldi. “Muhteşem Yüzyıl- Kösem” dizisinde rol almaya başlayan Kadir Doğulu, dizi için “İlk gelen tepkiler çok iyi, set ortamı da çok güzel” açıklamasını yaptı.