Kusursuz

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Şenay Akay, bu ten rengi balık elbiseyi o kadar iyi taşımış ki, bir de beline taktığı bakır rengi taşlı kemerle tarzını konuşturmuş. Saçı ve makyajı ve ayakkabı seçimiyle baştan ayağa kusursuz görünüyor. Bir elbise ancak bu kadar güzel taşınır.

10 yıl sonra giymeliydi 

İpek Acar, giydiği ekru uzun elbise içinde çok zarif görünüyor ama bu elbiseyi bir 10 yıl sonra giyseydi tam da yaşına uygun diyebilirdik. Yoksa elbise çok zarif ve şık. Özellikle üzerindeki detay ve çiçek nakış detaylar çok hoş. Doğal taranmış saç ve makyaj hoş. Ama bu elbise onun yaşına uygun değil.

Simler kraliçesi 

Seren Serengil’in, saçı, makyajı ve yüzü harika görünüyor ama o kıyafet asla bu yüze ve fiziğe uygun olmamış. Pantolon ve paçalar ayrı bir boyut, o belden kuşaklı, dekolteli uzun ceket görünümlü bluz ayrı bir boyut. Ve güzel fiziğini çok geniş göstermiş. Bu kadar pul taşlı bir takıma bir de o silver taşlı çanta hiç olmamış.

Pijamanın en iyi hali 

Demet Akalın, giymiş olduğu Gucci koleksiyonundan bordo üzerine çiçek baskılı gömlek ve pantolon içinde belki de pijama modasını en iyi yorumlayanlardan. O kadar kötü örnekler gördük ki: Demet Akalın’ın bu kıyafetiyle kıyaslanamaz. Doğal toplanmış saçı ve makyajı, babet ayakkabıları ve gözlük seçimiyle uyumlu. Bir tek çanta farklı olabilirdi.