Kurtlar Vadisi'nde şaşırtan Oktay Kaynarca detayı! Süleyman Çakır'ın ölüm emrini o isim verdi...

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ı Oktay Kaynarca oynamış ve Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı olarak özdeşleşmişti. Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın ölümü dizi hayranlarını üzmüştü. Dizide ölüm emrini veren kişi, Cerrahpaşalı'nın ablasıydı. Cerrahpaşalı'nın ablasıyla Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bir bağlantısı olduğu ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca televizyondaki hayranları için hep Süleyman Çakır olarak kalacak. Ancak o her ne kadar Süleyman Çakır ile özdeşleşmiş olsa da, ekranda pek çok başarılı işte rol almış bir isim. Bu çalışmalarından birisi de Yeditepe İstanbul'du. Oktay Kaynarca, TRT1 dizisi Yeditepe İstanbul'da Ferhan karakterini oynamıştı.

Yeditepe İstanbul'da mahallenin gizemli ve bıçkın berberi Ferhan olarak ekranda yer aldı. Onun racon sahibi keskin bakışlar attığı rolleri ile ilk kez bu projede tanıştık, partneri de Yeşim Ceren Bozoğlu'ydu.

OKTAY KAYNARCA VE YEŞİM CEREN BOZOĞLU KURTLAR VADİSİ'NDE

Bu dizi Oktay Kaynarca ile Yeşim Ceren Bozoğlu'yu bir araya getiren ilk projeydi. Ancak her iki isim yıllar sonra Kurtlar Vadisi'nde de beraber çalışmışlardı. Kaynarca burada Süleyman Çakır olarak seyirci karşısına çıkmıştı, Bozoğlu ise Cerrahpaşalı'nın ablasını konuşmuştu.