Kültür ve sanat buluşması

Kültür mirasımızın gelecek nesillere aktarılması amacıyla kurulan Epos 7 Derneği, Soho House Hotel’de düzenlenen konferansla, sanata ve tarihe ışık tuttu.

Fotoğrafçı, ressam ve yazar Ersin Alok’un dia gösterisi eşliğinde ‘Tamgali’de Güneşi Görmek’ konulu konferansa cemiyet hayatının önde gelen isimleri yoğun ilgi göstererek derneğe destek çıktı. Organizasyon kültür ve sanat bilincinin gelişmesi amacıyla gerçekleştirildi. 

Sarayda Enrico daveti!

Cezayir asıllı Fransız sanatçı Enrico Macias’ın onuruna Fransız Sarayı’nda davet verildi. Usta sanatçının Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde verdiği konser öncesi gerçekleşen davete çok sayıda tanınmış isim katıldı. Kokteylle başlayan etkinliğin ev sahipliğini Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach yaptı. Davetliler, usta sanatçıyla sohbet etme imkanı buldu. İş, sanat ve cemiyet hayatından tanınmış isimlerinin yer aldığı organizasyonda Leyla Alaton, Ebru Sanver, Ayşe Kucuroğlu ve Heves Ekinci de vardı.

Görkemli açılış

Seksenler ve doksanlar rekabetinin yaşandığı gece hayatına yeni bir soluk getiren Vanity Nişantaşı, görkemli bir davetle kapılarını açtı. İşletmeciliğini Süleyman Köse ve Cemal Yarar’ın yaptığı mekânın açılışında cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler bir araya geldi. Konuklar DJ Uğur Kirik’in performansıyla keyifli bir gece yaşadı.