Krizde mutlu son! Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ü annesinin evinden aldı

Kadir Doğulu, Çeşme'de bir kadınla samimi görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından annesi Perihan Çıtlak'a taşınan eşi Neslihan Atagül'ü ikna etti, evine geri döndürdü.

Oyuncu çift, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun evliliğindeki kriz aşıldı. Kadir Doğulu'nun Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından 'S' adlı bir kadınla imam nikâhı kıydığı haberleri iddia edildi. İddialar sonrası Neslihan Atagül, evden bazı eşyalarını alarak Kadıköy'de oturan annesi Perihan Çıtlak'ın yanına taşındı.

Anne evine geri dönen Atagül'ü eşi Kadir Doğulu ikna etti. Krizi aşan çift, dün Kadıköy'de hayranları tarafından el ele görüntülendi.

Atagül'ün yaşanan olay sonrası yakın çevresine "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği ve ihanet söylentisini önemsemediği öğrenilmişti. Kadir Doğulu ise görüntülerin ardından "O gün 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet eder bir müşkülü varsa dinler, yardımcı olmaya çalışırım" açıklamasını yapmıştı.