Kısa şalvarlı Tuba

Ferzan Özpetek’in ‘İstanbul Kırmızısı’ adlı filminde oynayan Tuba Büyüküstün, setten arta kalan zamanını Zorlu Alışveriş Merkezi’nde değerlendirdi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Bu sezon bir dizide yer alıp almayacağı merak konusu olan güzel oyuncu, yalnız başına geldiği mekânda mağazaları dolaştı. Kendine has tarzıyla bakışları üzerine çeken Büyüküstün, giydiği kısa şalvarıyla farklı bir stile imza attı.

EMRAH

Oğlunun yüzünü yine göstermedi
Şarkıcı Sibel Kirer ile sürpriz bir şekilde evlenen Emrah, geçen yıl ikinci kez baba olmuştu. Elyasa adını verdiği oğlunu o gün bugündür kameralardan sakınan sanatçı, maaile Nişantaşı’nda görüntülendi. Eşi ve oğluyla birlikte City’s Alışveriş Merkezi’nden çıkan Emrah, karşısında gazetecileri bulunca hemen atağa geçerek bebek arabasındaki oğlunun yüzünü battaniye yardımıyla örttü. Bu hareketini ‘Utangacız da ondan’ şeklinde açıklayan Emrah daha sonra ailece poz verdi. 

SEDA GÜVEN- onur tuna

İlişkimiz güzel gidiyor
Ağustos ayında evlenenler kervanına girmeye hazırlanan Seda Güven ve Onur Tuna ikilisi, hafta içi Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz yıldan beri aşk yaşayan ünlü oyuncular önce yemek yedi, ardından da el ele yürüyüş yaptı. Çift, özel hayatları hakkında, ‘İlişkimiz çok güzel gidiyor’ demekle yetindi. 

NEFİSE KARATAY
Aile boyu alışveriş

Geçen yıl eşi Yusuf Day’ın Cicişler lakaplı ikiz kardeşlerle görüntülenmesinden sonra evliliğinde sıkıntılı günler geçiren Nefise Karatay, kötü günleri geride bıraktı. Eşinin arkasında durarak evliliğine kaldığına yerden devam eden Karatay, kızı Maya ve eşiyle Zorlu Alışveriş Merkezi’nde karşımıza çıktı. Mağazaları dolaşarak bol bol alışveriş yapan ikili, kameralara gülücükler saçtı. 

PELİN KARAHAN
El ele mutluluk

‘Yeter’ dizisinde rol alan Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. AVM’ye el ele gelerek mağazaları dolaşan çift, bir mücevher mağazasına girerek anneleri için kolye satın aldı. Objektiflere poz veren çiftin mutlulukları ise kadraja bu şekilde yansıdı.