‘Kısa film’ daveti!

Moda devi Prada bu kez sinema sanatına yaptığı yatırımlarla ön planda.

İstanbul Soho House’da, Miuccia Prada ve Amerikalı yazar/yönetmen David O. Russell işbirliğinden doğan kısa film Past Forward için çok özel bir davet düzenleyen marka birbirinden özel isimleri ağırladı. Davet, Soho House klüp binasında gerçekleşen kokteylin ardından, Past Forward filminin ön gösterimiyle devam etti. Organizasyona ünlü isimler markanın yeni koleksiyonlarıyla katılarak bir nevi mankenlik yaptı.

Yalıda prestijli gece

Ünlü modacı kardeşler Raisa ve Vanessa, Trendyol için hazırladıkları kış sezonu lansmanını Sait Halim Paşa Yalısı’nda tanıttı. Cemiyet hayatının ve magazin dünyasının tanınmış isimleri, Raisa&Vanessa kıyafetleriyle davete katıldı. Davete katılanlar arasında stilist Başak Dizer ve sosyetik güzel Ceylan Çapa da vardı. Ünlü akınına uğrayan gecede Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Dizer ve Çapa, giydikleri etekle pişti oldu

Modaseverler buluştu

Moda ve stil danışmanı Hafize Çeliktürk ile Seda Çeliktürk’ün moda ve trendler konusundaki birikimlerinden yola çıkarak yarattıkları dış giyim markası Common Leisure, ilk koleksiyonunu Beymen Zorlu Center’da gerçekleştirilen özel bir davetle tanıttı. Stylingini Hafize Çeliktürk’ün yaptığı özel bir sunumla tanıtılan, kürk ve deri modellerin ağırlıkta olduğu koleksiyon, modaseverlerden tam not aldı. Davete ünlü isimler katıldı.