Kırmızı kart

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Burcu Esmersoy’un güzelliği tartışılmaz da bu kırmızı saten gecelik tulumu tartışılır. Paçaların hali ayrı, belinden sarkan püskül şal kemer ise ayrı bir boyutta… Bu sefer olmamış maalesef.

Kumaşı doladım çıktım 

Defne Samyeli, kumaş fabrikasından çıkmış halde. Elbiseyi de mankene iğneyle tutturup birazdan vitrine yerleştirecekler gibi. Maşallah kendisi model gibi yine ama elbise değil model güzel.

Bizimle değilsin 

Ivana Sert, bu ne hal Allah aşkına. Kırmızı pantolonun altındaki ayakkabıları mı, içine giydiğin dantel bustiyeri mi, valonlu deri ceketi mi, çantayı mı konuşsak. Modacı ruhuna ne oldu senin? Maalesef bizimle değilsin. 

Biraz özen lütfen 

Ece Gürsel, evden çıkarken panduflarını çıkarmayı unutmuş, Üzerine de iyi ki mantosunu giymiş yoksa o tunik elbiseyle altına pantolonunu giymeyi unutmuş vaziyette görünecekmiş. Biraz daha özenli olsak evden çıkarken di mi ?

Popçu şirin

Aleyna Tilki’nin bu yeni uyanmış ev modeli hallerine alıştık galiba normal gelmeye bile başladı. Fosforlu yeşil çorapları taytın üzerine çekip turuncu spor ayakkabıyla kombinlemesi, beyaz tişört ve yeşil fiyonk tokasıyla çizgi film karakterlerine benzese de sevimli görünüyor.

Zehra hep aynı 

Zehra Çilingiroğlu, hep aynı. Kot pantolonsuz ya da taytsız dışarı çıkmayanlardan… Bir de meşhur babetleri unutmayalım. Arasıra biraz farklı da giyinsen, renkli, cıvıl cıvıl, güzelliğini görsek. 

TRENÇKOT MEVSiMi BAŞLAMIŞTIR 

Gündüz şıklığında bir denim pantolon ve kazak üzerine kısa bir trençkot çok hoş olacaktır.

Mini bir triko elbisenin üzerine almak için en uygun parçadır.

Gece çok şık bir mini elbisenin üzerine de aldığınızda şıklığınıza şıklık katar. Özellikle uzun bir trençkot hem uzun hem daha ince görünmenizi de sağlar.

Bir tayt, tişört ve uzun çizmenin üzerine alınabilecek en doğru tercihtir.

Kısacası gardırobunuzda bir trençkot bulundurmanızı tavsiye ederim.