Kırmızı gül gibi…

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

Burcu Kıratlı, kırmızı, degaje yaka derin dekolteli, uzun, Fidan Şimşek imzalı tasarım elbisenin içinde çok hoş görünüyor. Dekolte kısmı ve sırt dekoltesi oldukça iddialı olan bu elbiseyi, ortadan ayırdığı ve topladığı saçları, sade makyajı ve düzgün fiziğiyle doğru bir şekilde taşımış. Adeta bir model gibi olmuş.

Wılma Çakmaktaş!

Wilma Elles, giymiş olduğu tek omuz ve derin yırtmaçlı uzun elbisesi içinde  sıradan bir görüntü vermiş. Kızıl ve tepeden topladığı topuzu ve saçları kıyafetle birleşince Vilma Çakmaktaş’ın modernize edilmiş hali gibi olmuş. O ayakkabı ve çanta, renk ve stil olarak elbiseyle çok uyumsuz. Bütünüyle nereden bakarsan bak, çok rüküş olmuş.

Bu mu moda?

Eda Taşpınar, bu siyah, uzun, fermuar detaylı tulum içinde maalesef olmamış. Muhtemelen Eda Taşpınar mevsimleri karıştırdı ya da güneşe karşı yeni koruma faktörü olarak bunu giydi. Tulum baştan ayağa düzgün fiziğini yok etmiş. Tulumun paça boyu ve kesimi kötü duruyor. Esmer teniyle bir de bu tulum içinde gündüz feneri gibi olmuş.

Ceket mi elbise mi?

Esra Erol, ceket mi elbise mi ne olduğu tam belli olmayan siyah kolları ve omuzları nakış işlemeli kıyafetle adeta kız istemeye giden kayınvalide gibi olmuş. Olmuş da bir de hiç alakasız önden şeffaf bantlı o ayakkabılar, o kıyafete ait olamaz. Maalesef çok yanlış bir kombin.