Kırmızı alarm

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Pınar Deniz, güzel kız ama ne elbise fiziğine uygun ne de o botlar elbiseye. Kıyafet o kadar hatalı duruyor ki, yakası, kol altı, belden sarkan o parça, etek boyu, hele o yırtmaç. Fiziğini kötü gösteren bir elbise giymek büyük bir hata...

Çok şık, pek şık 

Neslişah Düzyatan, hem zor bir renk hem de kadife kumaştan ikili takım tercihi içinde çok iyi görünüyor. Lacivert ceket ve pantolon takımdaki inci taşlı şeritler o kadar hoş ki, çok klas ve güzel. Tebrikler. 

Kolaya kaçmış 

Sanem Tezman bu görüntüsüyle kolaya kaçmış. Çünkü kendisini çok güzel ve şık parçalarla görmeye alışık olduğumdan ötürü… Yine siyahlar içinde çok hoş. Ön kısmında payet detayı olan pantolonu, deri ceketi ve şalı takma şekliyle sade ve risksiz bir tercih yapmış. 

Bu ne güzellik 

Nefise Karatay, yıllara meydan okuyanlardan kesin. Bu skinny siyah pantolon, pudra rengi gömlek ve ceket kombini içinde çok hoş. Ayakkabı tercihi de güzel. Saç ve makyajı da o kadar doğal ve sade olmasına rağmen çok güzel görünüyor.

Marka perisi 

Hande Acar, kendine kokoş demiş ama kokoşluktan öte çok hoş ve şık görünüyor. O markaları giyip, böyle şık giyinmeyi herkes başaramıyor. O meşhur Fendi çizmeleri o siyah beyaz gömlekle kombinleyip üzerine o yeleği almak çok doğru tercih.

Ceket olmasa! 

Hande Doğandemir için pantolon, siyah body ve ayakkabılar tamam diyelim. Peki o ceketi nasıl görmezden geleceğiz. Ceketin rengi, modeli, düğmeleri hiç olmuş mu?

Kadife rüzgarı 

- Her sezon kışlık kumaşlar arasında yerini alan kadife,bu yılın en favori koleksiyonlarında yine yerini aldı fazlasıyla. Bu kış sezonunun en iddialı parçalarında mutlaka bir kadife dokunuş göreceksiniz.

- Kadife elbise, gece elbiselerinin en şık ve zarif parçalarından…
- Kadife tulumlar da gece ve davetlerde yerini aldı.
- Kadife bir etek, günlük hayatta deri bir ceketle en güzel kombin seçeneği
- Kadife ve tül ve dantel birlikteliği ise ayrı bir şıklık kombinlerinizde… 
- Kadife pantolon ve ceket takımlar da maskülen tarzın içinde.
- Kadife eşofman takım ve spor pantolonlarda hafta sonu sokak stili için uygun.
- Kadife ve tüylü çantalarda vazgeçilmez aksesuvarlardan.