Kiminle düet yapmak istiyorlar?

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman

Instagram: @buketkahraman

Müzik sektörüne şöyle bir göz attığımızda birkaç yıl içerisinde çok fazla değişikliğe uğradığını görüyoruz. Yeni bir isim çok kolay kendine başarılı bir yol izleyebiliyor. Bu aslında sektörün tekel olmaktan çıktığının da bir nevi göstergesi. Bu tabii kime, neye göre iyi bir durum tartışılır. Ama gerçeği söylemek gerekirse iyi işler var ve biz de o işleri görebiliyoruz. Eskiden göremiyor muyduk derseniz görmek istemiyorduk demek daha inandırıcı bir yanıt olurdu. Herkesin bir hayali var. Aslında başarı hayallerinin peşinden koşmaktır. Bir tek ben böyle düşünmüyorum. Birçok kişi öyle düşünüyor. Hatta tanıdığınız sevdiğiniz hayranı olduğunuz birçok ünlü isim de hayallerini peşinden koşuyor. Mesela Cem Belevi, Edis ve Derya Uluğ… Son yıllarda en çok onların şarkıları dinlendi. Herkes onlarla düet yapmak istedi. Ama bakın onlar hangi ünlü isimlerle düet yapmak istiyor. Cem Belevi, Ajda Pekkan ile düet yapmak istiyor. Edis, oyuncu Serenay Sarıkaya’yla bir projede düet yapmak istiyor. Derya Uluğ ise bir dönem vokalistliğini yaptığı Ebru Gündeş ve Tarkan’la düet yapmak istiyor. E olmaz mı sizce? Neden olmasın. 

Yüksek Sadakat’a ‘evet’ dedi 

Bakın bir düet isteği de daha… ‘O Kedi’ buraya gelecek dedi. Getirdi de.  Ozan Doğulu projesi “O Kedi” ile Demet Aktaş’ı duymayan kalmayacak sanırım. Şimdi de Yüksek Sadakat’in kadrajına girmiş Demet. Birlikte düet yapacaklarını duydum.  Değişik bir proje olacağı kesin. Havada rock kokusu var sanki… Böyle alternatif projelerle müzik dünyası daha da renklenecek. Aslında arabesk bir şarkıyı rock tadında düzenleyerek değişik bir ruh haline de bürünebilirler. Evet, hadi ya piyasaya biraz renk gelsin… Ben bu yaz yeni şarkılarla bronzlaşmak istiyorum.

Yıldız projesinde son durum  

Son yılların modası olan proje albüm kervanına Yıldız Tilbe de eklendi. İyi ki de eklendi. Özlediğimiz şu zamanlarda ne güzel gidecek Tilbe şarkıları. Hem de birbirinde farklı sanatçıların seslerinden dinleyeceğiz. 2 CD birden hazırlığında olan Yıldız Tilbe, ilk CD’sinde köklü isimlerin seslendirdiği Yıldız Tilbe şarkıları, diğer CD’de ise yeni çıkan popçuların seslendirdiği Yıldız Tilbe şarkıları yer alacağını duyurdu. Albümde yer alacak isimler ise Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Derya Uluğ, Zara, Mabel Matiz, Serkan Kaya, Simge Sağın, Elif Kaya ve Sibel Can olarak belirlenmişti ama son olarak sürpriz bir şekilde Tarkan ve Sıla’nın da yer alacağı söyleniyor. Açıklamayı yapan ise ünlü aranjör Selim Çaldıran. Hadi bakalım merakla bekliyoruz.