Kenan İmirzalıoğlu ile Sinan Albayrak, İsrail'in Filistin saldırısına tepki gösterdiler

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinan Albayrak, İsrail'in Filistinli sivillere yönelik saldırılarına sessiz kalmadı. İmirzalıoğlu, ‘'İnşallah dünya bir an evvel aklını başına toplar'' derken, Sinan Albayrak ise ‘'Gazze bizim meselemiz'' dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, sunuculuğunu üstlendiği 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında İsrail'in Filistin saldırısına tepki gösterdi. Gazze'de yaşanan zulme sessiz kalmayan İmirzalıoğlu, "İnşallah o topraklara barış gelir, oradaki çocuk ve sivil insanların ölümü son bulur. Dünya tuhaf bir şekilde sanki yokuş aşağı yuvarlanıyormuş gibi. Her tarafta savaşlar patlak veriyor. Şu sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Kimden, hangi inançtan olursa olsun. Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Gerçekten haklının yanında olmuyorlar. Kim güçlüyse onun yanında oluyorlar. İnşallah dünya bir an evvel aklını başına toplar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, insani vicdani bir şekilde tavır alırlar ve bütün bu savaşlar son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz. Allah sabırlar versin" dedi.

ETRAFTAKİ KAYITSIZLIĞA TAHAMMÜLÜM KALMADI

Oyuncu Sinan Albayrak, Star Gazetesi Yazarı Esra Elönü'nün 24 TV'de yayınlanan 'Arafta Sorular' programına konuk oldu.

Albayrak, İsrail'in Filistinli sivillere yönelik sürdürdüğü saldırıları hakkında konuştu. İnsanların Gazze konusundaki duyarsızlığına dikkat çeken Albayrak, ''Etrafımızdaki sessizliğe, etrafımızdaki kayıtsızlığa gerçekten tahammülsüzüm. Etrafımızda, "Gazze benim meselem değil" diyen, tuhaf tuhaf yaratıklar var. Bir de bunu söyleyen insanlar; kameraların karşısına geçebilen, kürsünün karşısına geçebilen elinde o gücü olan insanlar maalesef. Elimde bir tane imkân var kendimce sosyal medya paylaşımı yapıyorum'' dedi.