Kemer senden büyük Alina!

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Alina Boz güzel, hoş kız da fermuar detaylı tulumun üzerine öyle bir kemer takmış ki, o kemere en üz üç kişi daha girer… Kendinden bile büyük kemeri takmasaydı belki şık diyebilirdik.

YAZI GETİRMİŞ

Başak Parlak, yazı getirmiş. Siyah beli açıkta bırakan atlet ve beyaz kısa paça pantolonu sıradan ama ayakkabıları tamamen vasat… Fiziği ve yüzü çok güzel olduğu için üzerindekiler sırıtmamış sadece.

EMANET DURMUŞ

Özge Özpirinçci bu elbise sana ait olamaz… Siyah şifon üzerine pullu, güpür detaylı takım ne sana ne de fiziğine uygun. O ayakkabılar da o elbiseye uygun olamaz. Bırak başkası giysin o elbiseyi.

GÖRMEMİŞ OLALIM

Tuba Ünsal, Güney Kore’nin geleneksel kıyafetiyle bir geceye katılmış da, keşke bu geleneksel kıyafet yerine bizim yörelerden bir kıyafet giyseydin. Daha şık olurdun.

NE ALAKA?

Burcu Güneş, öyle bir takım giyinmiş ki bebe mavisi ceket takımın pantolon kesimi güzel olsa da o ceket içler acısı. Kolları, o düşük omuzlar, düğme ve cepli ceketin beline taktığı gold kemer, uyumsuz çanta, bir de inci kolye ne alaka bu parçalar dedirtiyor.

KIZIL DENİZ

Deniz Seki, keşke saçlarını boyattığın zaman kıyafet renk ve seçimlerine de özen göstermen gerektiğini bilseydin. Kızıl saçlarla bir de kırmızı turuncu takım giyince fazla olmuşsun. 

MEZUNiYET GECESi iÇiN iPUÇLARI 

Mezuniyet gecesi, her genç kız için en önemli günlerdendir. Gecenin en şık ve güzel kızı olmak içinde aylar öncesinden hazırlıklar başlar. Bu gecenin yıldızı olmak için bu senenin mezuniyet elbise trendleri neler bir göz atalım:

Uzun veya kısa elbiseler eğer doğru tercih yapılırsa bu gece için her iki boyda uygundur.

Prenses model balo elbiseleri kısa boyda sizi daha güzel gösterecektir.

Uzun prenses elbiseler düğüne gider gibi görünmenize neden olabilir. Kısa elbiseler size daha modern ve stil gösterecektir. 

Saten, tül, şifon kumaşlar, hem mevsime uygun hem de şıklık için en ideal kumaş türüdür.

Siyah renk yerine bu senenin pastel tonlarını tercih etmenizde fayda var.