Karlar kraliçesi

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Gülşen beyaz elbisesini, dekoltesinde ve kollarında kullanılan simli tül detaylarla hareketlendirmiş. Elbisenin asimetrik etek kesimiyle güzel bir tasarım ortaya çıkmış. Kollardan takılan tül fırfırlarla tam bir karlar kraliçesi havasında ama bu detay elbisenin şıklığı yanında basit kalmış. Çizmeler kostümle çok uyumlu. Siyah saçları, topuzu ve özenli makyajıyla tepeden tırnağa kadar tam bir sahne kostümü içinde oldukça tarz ve dikkat çekici.

Arabesk siyah 

Genç oyuncu Serenay Sarıkaya, düzgün fiziğine rağmen giydiği siyah, tek omuz, parlak lame görünümlü krep saten kumaştan Isabel Marant imzalı elbisesiyle şık görünmeyi başaramamış. Elbise adeta siyah büzülmüş bir çöp poşeti görüntüsü veriyor ve belden aşağıya kadar devam eden drapeler kendisini oldukça geniş göstermiş. Tek omuzlu elbiselerde kullanılacak en iyi takı tercihi küpeyi doğru kullanmış.

Kırmızı kart

Aşkın Nur Yengi’nin, giydiği kırmızı transparan, tül ve dantel detaylı boncuklarla süslenmiş derin dekolte elbisesiyle şık gözüktüğü söylenemez. V Yaka dikilmiş olan tuvaletin dekolte kısmındaki çapraz ipli detay çok zayıf kalmış. Belden aşağıya balık  kesim görüntüsüyle etek boyu doğru ama elbisenin üst kısmında kullanılan detaylar fazla abartılı olmuş. Küpe tercihi tamamıyla yanlış. Sadece yaptığı dağınık topuz saçlarıyla yüzünün güzelliğini ortaya çıkarmayı başarmış.

Beyaz kuğu 

Ünlü şarkıcı Raısa & Vanessa kardeşlerin imzası bulunan beyaz elbiseyle bir kuğu gibi adeta… Vücut hatlarını ortaya çıkaran, dar kesim, omuzları açıkta bırakan, beyaz abiye elbise, inci püskül detaylarıyla göz kamaştırıyor. Seçtiği bu iddialı elbiseyle birlikte, siyah tonlardaki göz makyajı, kırmızı ruju ve doğru saç stiliyle çok çekici ve zarif gözüküyor.