Karaköy'de yeni Akdenizli

Akdeniz ve Türk mutfağının geleneksek lezzetlerini kendine özgü dokunuşlarıyla harmanlayan Karaköy Frenk, ferah ve şık dekorasyonuyla misafirlerini ağırlıyor.

Zengin serpme sabah kahvaltısı, öğle ve akşam menüsüyle misafirlerini ağırlamaya başlayan mekânda İtalyan, Güney Fransa ve Yunan mutfağının eşsiz lezzetleri geleneksel Türk lezzetleriyle birleştirilerek misafirlere sunuluyor. Yeni gastronomi trendlerini takip ederek klasik Türk mutfağını da farklı bir bakış açısıyla sunan Frenk, “Taze Meyveli Enginar”, “Mücver Topları” ve humusla servis edilen “Izgara Somon” gibi farklı ama tanıdık lezzetlerle dikkat çekiyor.

Organik kahvaltı

Wyndham Grand İstanbul Kalamış’ta hizmet veren Jigger Roof Bar, yeni kahvaltı menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Jigger Roof, tamamen organik ve yerli ürünleriyle Kalamış Marina manzarasına karşı enfes kahvaltı sofraları hazırlıyor. 

İspanyol lezzet

‘2019 Lezzet Yılı’ kapsamında her ay farklı bir ülkenin imza yemeğini misafirleriyle buluşturan CVK Park Bosphorus İstanbul, 12-18 Ağustos’ta, İspanyol mutfağının en güzel örneklerini Izaka Restaurant’a taşıyor. İspanyol menüsünde sarımsak çorbası gibi lezzetler yer alacak. 

Dünyanın en iyisi 

Six Senses Hotels Resorts Spa, dünya seyahat otoriteleri arasında olan Travel+Leisure Amerika edisyonu tarafından bu sene de “Dünyanın En İyi Otel Markası” seçilerek, birinciliği elden bırakmadı. Marka, ödülün ardından başarısını; özverili çalışanlarının içten ve kusursuz servislerine, iyi bir yaşam anlayışıyla bütünleşen değerlerine borçlu olduğunu bildirdi.

Cenevre’den döner ödülü 

Antalya, Denizli ve İstanbul Salacak’ta döner restoranı şubeleri olan Hamdi Usta, BID (Internatıonal  Star Award for Gualıty (ISAQ) tarafından “Altın Yıldız Kalite Ödülü”ne layık görüldü. Cenevre’de düzenlenen  törende Business Initiative Directions (BID) Başkanı Jose E. Prieto, ödülü “Dönerci Hamdi Usta” Yönetim Kurulu Başkanı Halim Orhan ve Genel Müdür Yunus Orhan’a takdim etti.