Kanto show elbisesi

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

GİZEM KARACA 

Gizem Karaca, kırmızı, derin dekoltesi taşlarla süslenmiş ve eteği püskül detaylı elbisesiyle adeta dans gösterisinde sahne alacak gibi... Beyaz teni, bu kırmızı elbise içinde o kadar sırıtmış ki, elbisenin en azından boyu uzun olsaydı bu kadar göz yormazdı. Bir yandan göğüs dekoltesi, bir yandan mini etek boyu, kollarda açıkta olunca, elbisedeki püskül detayları da eklenince güzel fiziğini çok geniş göstermiş. 

AMİNE GÜLŞE

Kara melek 

Amine Gülşe, siyah, göğüs kısmında boyuna kadar dantelle hareketlendirilmiş, kloş mini elbisesi içinde tam bir genç kız gibi ve çok hoş görünüyor. Bilekten bağlı siyah ayakkabıları, elbisesiyle uyum içerisinde… Doğal makyajı ve hafif dalgalı fönlü saçlarıyla hem stil, hem de zarif görünmeyi başarmış. 

DEMET ŞENER

Hanım hanımcık 

Demet Şener, Raşit Bağzıbağlı tasarımı olan yeşil dantel elbise içinde, hem çok şık, hem çok asil bir görünüm elde etmiş. Elbisenin boyu, omuzlardaki vatka detayı, kollardaki dantelle yeşile en çok yakışan siyah ve dore ayakkabısı ve çantasıyla kombini çok doğru tamamlamış. Kumral ve omuzdaki saçları ve natürel makyajıyla çok zarif .

EBRU ŞALLI

Yeşilin en güzel hali 

 Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu imzalı, yeşil payetli, transparan detaylı tasarım elbise içinde oldukça iddialı gözüküyor. Elbiseyi ancak bu kadar düzgün bir fizik taşıyabilirdi. Adeta yeşil bir yılan gibi süzülmüş. Boyun detaylı, omuzdan kol altına uzanan transparan detaylar çok hoş. Çekici gözükmeyi başarmış.