Kalkan tandırın gözde adresi

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

İstanbul’da kalkan tandır deyince ilk akla gelen mekânlardan olan Calipso Fish, mevsimin en taze balıklarının yanı sıra şu an tam mevsimi olan kalkan tandırda da oldukça iddialı geliyor. Calipso Fish; Küçükyalı-Bostancı sahil yolunda misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Calipso Fish’in her mevsim için özel olarak tasarlanan kış mönüsü oldukça zengin ve çeşitli olmakla beraber kalkan tandır konusundaki uzmanlığı yoğun ilgi görüyor.

Keyifli bir akşam yemeği

Oldtown Karaköy; iddialı mönüsü, kaliteli müzik anlayışı ve davetkâr ortamıyla sizleri unutamayacağınız bir deneyime davet ediyor. Özel içeceklerle başlayan ritüeliniz şeflerin sihirli dokunuşlarıyla hazırlanan Türk ve dünya mutfağının harmanından oluşan füzyon mönüden seçeceğiniz lezzetlerle doruk noktasına ulaşıyor. Keyif dolu bir akşam geçirebilirsiniz.

Beeves’ten bir ilk daha

İlk ve tek dry-aged etten burger yapan marka Beeves, yine bir ilke imza atıyor. Marka, ezberleri bozup kültür mantarı yerinde Türkiye’de ilk kez burger içerisinde istiridye mantarı kullanacak. Türkiye’de ilk kez dry-aged etten burger yapan marka bir başka ilke imza atıp istiridye mantarını ‘Magic Mushroom Burger’ adını verdiği lezzette kullandı.140 gram Dry Age yapılmış %100 Angus dana kaburga etini kömür ızgarada tereyağla pişirilen istiridye mantarı Beeves müdavimlerinin beğenisine sunuluyor.