Kahve tutkunlarının yeni adresi

‘Kahvesiz yapamıyorum’ diyenler için vazgeçemeyecekleri yepyeni bir mekân!

Cezve Kahve, Türk kahve kültürünün zengin çeşitlerini müşterilerine sunuyor. İstanbul’da dört kafeyle, 12 AVM’de 10 metrekarelik stantlar biçiminde hizmet veren Cezve Kahve, benzersiz kahve lezzetlerinin yanı sıra tatlı atıştırmalıklarını da bir araya getiriyor. Cezve Kahve Yönetim Kurulu Başkanı Cebrail Mungan: “Hedefimiz, Türkiye’nin bütün önemli satış noktalarına ulaşmak... Kuşadası, Çanakkale, Artvin’de de önemli satış noktalarıyla iyi bir başlangıç elde ettik” şeklinde konuştu. 

Pazar günü brunch keyfi 

Çağdaş Japon mutfağının uluslararası temsilcisi ve ödüllü restoranı Zuma, misafirlerine pazar günleri benzersiz bir brunch deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. 6 Kasım’da başlayacak olan brunchta mönüden sipariş edilecek sıcak ana yemeklerin yanı sıra canlı pişirme istasyonlarından servis edilecek lezzetler de olacak. Zengin çeşitlere sahip sushi mönüsünün yanı sıra, Japon sokak yemeklerinin yenilikçi sunumlarla yer alacağı pazar brunchları misafirlerini bekliyor.  

Kalbi Ege’de kalanlara 

Ege lezzetlerini Pera’ya taşıyan, haftanın 3 günü Yunan esintilerini canlı müzik kültürüyle birleştirerek eğlence sunan Duayen Cheers Pera, keyifli akşamlar vaat ediyor. Beyaz ve mavinin hakim sürdüğü mekân misafirlerine tam bir ada ortamı sunuyor. Deniz ürünleri ağırlıklı mönüsü Ege yeme-içme kültürünü yansıtıyor. Özel soslarla hazırlanan Ege otları, balıklar, deniz ürünleri ve Yunan mutfağının klasikleri de mönüsünün olmazsa olmazları arasında...